Ce nu-i ajunge niciodată femeii?


 Misoginii care s-au gândit la “banii bărbatului” să stea cuminți. Nu pentru că în unele cazuri n-ar fi adevărat, ci pentru că există și bărbați care reușesc să câștige mai mult decât pot nevestele să cheltuiască :)


Cei care s-au gândit la sex sunt și ei rugați să stea liniștiți la locurile lor. Nu toate femeile sunt nesatisfăcute, iar cele care zâmbesc mult sunt iubite bine :)
E doar o opinie personală, dar sunt doar două “lucruri” care nu-i ajung niciodată femeii: complimentele și hainele. Trebuie să aibă mereu unele noi! 



Din fericire pentru bărbați, care nu prea sunt în stare să vină mereu cu un compliment nou că li se termină vocabularul, hainele sunt și ele complimente pentru femeie. Îi complimentează silueta, formele, unele combinații de culori îi pun în valoare ochii și așa mai departe. Cu alte cuvinte, deși pare paradoxal, producătorii de haine pentru femei îi favorizează tot pe bărbați!
Mai ales pe cei mai deștepți și mai experimentați, care știu că nu trebuie să folosești doar vocabularul când faci un compliment, ci mintea și inima. 


Pentru că și un gest de grijă e tot un compliment. 
Și o mângâiere e tot limbaj. 
O vacanță în doi e tot o declarație…
Frumos și adevărat, știu, din proprie experiență. Așa cum tot din proprie experiență știu că și în vacanță principala problemă după ce stabilim unde mergem este: “Cu ce mă îmbrac 8 zile?!”
Dacă tot e să înmulțești cu 8, mai bine să scazi niște procente. Prietenii noștri de la Yokko au în weekend-ul acesta reduceri. 20%. Câte din 8 devin “zile libere”?


P.S. Dacă vrei să-i faci un cadou iubitei te sfătuiesc să-i spui că erau reduceri. N-are rost să ascunzi :)Femeile apreciază un tip generos, dar vor să facă o casă și un copil cu unul deștept :) Link direct: http://bit.ly/1zYr0Al
Back to Top