Unii bărbați nu-și arată vârsta în poze. Alții când deschid gura
.........................................................................

Barbatii povestesc mai mult decat au trait. 
Femeile recunosc mai putin decat au trait. 
Daca ma intreaba cineva si ma prinde cu dezlegare la marturisiri, poate sa afle ca am acceptat destul de multe invitatii in oras, dar relatii care sa conteze am avut mai putine decat degete la o mana. 
Si exact ca degetele, nu semana una cu alta. 
Pe unul l-am avut la degetul mic, 
pe altul la inelar. 
Poate unii din fostii care ma citesc se vor intreba care din ei a fost degetul mijlociu :)
Noi, femeile, suntem acuzate ca vorbim mult. Noi nu acuzam barbatul ca vorbeste putin. Il acuzam ca - dupa ce ca vorbeste putin - nu face nici jumatate din tot ce spune ;)
Cu drag i-am asculta si noi, mai ales daca am crede ca nu sunt vorbe in vant. De fapt, va spun un secret. Asta si facem la prima intalnire. Femeia este atrasa de un barbat in multe feluri. Nu intoarcem capul dupa voi pe strada, dar si pe noi ne atrage un barbat frumos, imbracat elegant, dar retinut sau rebel, dar nu genul fara cauza. 
Apoi urmeaza prima intalnire la care noi vorbim putin. In fine, mai putin decat mai tarziu. Si barbatul de care ne-am minunat ca are 40 desi pare de 30 se dovedeste de… 14 :))
Gura il ingroapa pe barbat. Asa cum, uneori, o ingroapa si pe femeie. 
Iar prima intalnire nu e o reusita. E un test. Prima intalnire nu inseamna nimic. Prima intalnire e de fapt a doua.Back to Top