Bărbatul care își exprimă ușor sentimentele din prima… nu le are :)



La finalul acestui articol multe femei vor exclama: “Ce proastă am fost”. Și mulți bărbați vor avea un sentiment de revanșă. Important însă este ca nici ele, nici ei să nu mai facă aceeași greșeală. Din proprie experiență știu că e mult mai simplu să conștientizezi că fumatul ucide decât să te lași. 
Un tip mai deștept ca mine a spus că “bărbații se îndrăgostesc de ce văd și femeile de ce aud, așa că femeile se machiază și bărbații mint”.
Dincolo de un anumit nivel și machiajul e o minciună. Așa că suntem chit :)
Când un bărbat vede o femeie care-i place e dispus să se culce cu ea fără să-i ceară CV-ul!
Femeile te cheamă la interviu. 
Pe care îl numesc “date”, “o cafea”, “pauză de masă la corporație” sau “cină”.
Tu ai senzația că te întâlnești cu o femeie frumoasă, ca atare te pregătești cu haine cool și obligatoriu curate, faci un duș (că nu știi niciodată) și îți faci chiar și pantofii. 

Toate sunt bune, dar mai util ar fi să-ți pregătești speech-ul pentru că femeia aceea frumoasă e de fapt un detectiv combinat cu un psiholog și o potențială soacră. 
Și mulți pică la interviul/examen pentru că nu cad pe subiect. 
“Nu și-au învățat”.
Partea proastă e că nu intri nici în femeie, nici în restanță. Ci direct în istorie. 
Până acum au râs femeile. E momentul să ajungem la “Ce proastă am fost”.
Mulți ne pricepem la ceea ce eu numesc “seducția karaoke”.
Versurile nu sunt ale noastre.
Muzica nu ne aparține. 
Și la final, în loc de aplauze, adică palme care se întâlnesc, vrem picioare care se despart. 

De ce karaoke? Pentru că așa cum urmăresc karaokiștii cuvintele care apar pe ecran, la fel urmărim și noi ce spune ea ca să știm ce refren să băgăm și noi. Și - pentru că “versurile” nu sunt ale noastre, ci aparțin hitului “Le spui ce vor să audă apoi le spui ce vrei să-ți facă”, ajungi mereu în punctul dorit. 
Ca un om care s-a lăsat de sportul ăsta pot să le spun celor care însă îl practică un singur lucru: tocmai pentru că intrăm în patul unei femei prin fraudă ne face să nu ne bucurăm 100% de ea. Trust me, nu vorbesc din cărți. Am scris.
Să mergem un pic mai… adânc. 
Orice femeie are în “palmares” unul care i-a tras-o (mă scuzați de expresie) mai bine decât oricare altul. Cu un tur de pistă avans :))) De cele mai multe ori badboy, respectivul a plecat și dus a fost. Amintirea partidelor de sex rămâne ca un etalon. Un barem pe care, de cele mai multe ori, niciun bărbat îndrăgostit de femeia aceea nu-l mai atinge. 
Ce a avut el grande futadore de la patria în plus față de ceilalți? 
N-a avut în plus. 
Ci în minus. 

Nu era implicat, nici nu-l excitai prea tare așa că a dat ca surdu-n clopot. Clopotul însă… s-a făcut auzit în tot cartierul. 
Ceilalți, săracii, pentru care dragostea e un handicap, nu pot să ajungă la performanțele acelea NICIODATĂ dacă nu ai și tu același handicap cu el: să-l iubești. 
Nu există locuri speciale de parcare la mall pentru genul acesta de handicapați :))) “Loc rezervat pentru îndrăgostiți” :)))
Dar nici nu e nevoie. Fiecare are un loc pentru celălalt în inimă. Dacă-l duce capul. 


Back to Top