Cele 3 tipuri de femei de care bărbații fug deși ar trebui să fugă după ele și nu de ele :))


Primesc tone de mesaje de la bărbați. Din punctul meu de vedere e cel mai bun lucru care se putea întâmpla după atâta efort. Cei mai mulți îmi scriu în privat și le respect dreptul la intimitate. Culmea, în ultima vreme am avut mai multe lucruri pozitive de spus despre cei care mi-au scris decât despre multe din domnișoarele care mi-au scris. Probabil că ei se gândesc foarte bine înainte să-mi trimită întrebări, în vreme ce multe pițipoance au înțeles greșit: Nu sunt un apărător al femeii. Sunt un apărător al adevărului. Așa se face că am dat ban și block mai multor femei care mă lăudau fără să mă înțeleagă decât celor care m-au criticat argumentat. De ce? Pentru că eu cred în armonie, nu în plictiseală. 
Înainte să încep lista scurtă vreau să arunc un salut către câțiva bărbați care mi-au pus niște probleme ultra-pertinente. Îi salut pe românii din Anglia, pe bărbați în special că e greu departe de frumusețile patriei. Noroc că au mai emigrat din ele. Norocul lor. Îi salut și pe cei care nu se sperie de mașini rapide. Indiferent că au 4 roți sau două sau aripi. Și nu în ultimul rând pe cei care mi-au scris că inițial voiau să mă bată, dar acum ar bea o bere. Mi s-a tot întâmplat. Până la urmă și din bătaie și din bere poți să ajungi la podea :))
De ce am zis lista scurtă?
Pentru că sunt doar 3 tipuri de femei, dar, de fapt, mai sunt vreo 3, dar uite că n-am curaj să le pomenesc și pe acelea)

1. Cele care câștigă prea bine. 
Prin prea bine se înțelege în general “mai mult decât ei”. Există și cazuri în care “prea bine” înseamnă destul. Mulți bărbați își doresc femei dependente financiar de ei. Culmea, din când în când le mai aruncă un reproș, două, nu ca să le motiveze să câștige mai bine, ci ca să le “scoată pe nas” ce au. 
De ce fug de ele am aflat. De ce ar trebui să fugă după ele?? Aflăm la final.




2. Cele prea frumoase. 
Sperie pentru că frumusețea pentru femeie e ca averea pentru bărbat. Mulți nici nu îndrăznesc să deschidă gura. Că nu e de nasul lor. Dacă totuși îndrăznesc, o fac ca să o pupe în cur. La figurat. Pupat de care e sătulă. Din cel la propriu nu prea are parte că se tot duce singură acasă sau la hotel. La cererea unor prieteni noi de pe fb voi scrie un articol pornind de la o idee care pun pariu că ți-a trecut razant când ai citit acest punct 2.
OK. De ce fug de ele am aflat. De ce să fugă după ele? Răbdare… aflăm la final :)

3. Cele prea deștepte. 
Prea deștepte pentru cine? E puțin probabil să-l sperie pe Stephen Hawking, așa imobilizat cum e. Cine a văzut Theory of Everything știe că ridicarea unei mâini și ridicarea … sunt pe sisteme diferite :)
Nu pot să controlez ce mă atrage. Pot să controlez totuși drumul pe care merg. Nu m-aș duce către o femeie care “face pe deșteapta”. De cele mai multe ori oamenii nu încearcă să demonstreze decât ce știu că n-au. Dar nu cred că e bine să te sperie inteligența unei femei chiar dacă te gândești (și ai dreptate) că e mai greu de dus de nas. Foarte bine, du-o de mână. 

Nu pot să mai pun poanta cu “răbdare”. De ce fug bărbații de realizatele financiar, de frumoase și de inteligente… am aflat. 
E momentul să aflăm de ce ar trebui să fugă DUPĂ ELE. 
Pentru că pot să aleagă. Deci un DA de la ele contează mai mult. 
Pentru că nu simt nevoia să se verifice mereu. Frumoasele se știu frumoase și adesea calcă mai rar strâmb decât cele care cred că dacă te-au ales 3 bărbați ești de trei ori femeie. Mai depinde și cine sunt bărbații ăia :)))
Iar dacă ai șansa să-i meargă și mintea. 
Și afacerile.
Și s meargă și mulți după ea. 
Dar ea să te aleagă pe tine. Atunci chiar ești prost dacă fugi. Pentru că femeile care le întrunesc pe toate trei știu ce vor. Și pe cine. 
O să simți un pic de tensiune, dar îți garantez că merită. 


Bărbații supraviețuiesc grijilor. Mor în schimb de plictiseală :)






Back to Top