5 erori pe care trebuie să le faci până la 30 de ani. Dacă vrei să te numești bărbat. Ep.3 - Să crezi că dacă ești rece cu ea... se încinge mai tare.



E o greșeală și să nu crezi asta. Și să o crezi. 
E ca la bancuri: sunt unele la care nu toată lumea râde. O selecție naturală în funcție de simțul umorului :) Ce mi-ar plăcea asta :)))
O femeie deșteaptă știe că întoteauna trebuie să mai fie ceva de cucerit. Ca Franța sub ocupația Germană. Acolo “rezistența” făcea mai multe victime decât atacurile aeriene ale aliaților. Mai un sabotaj. Mai un raid de noapte. Mai un asasinat… că tot se zice că e “moartea pasiunii” să nu întâmpini niciun pic de rezistență. 
Dar femeia alternează. Ba e toridă, ba e aridă. Ba vrea să-i dai pace, ba vrea să-i dai hainele jos.
Bărbatul are de multe ori impresia că echipa câștigătoare nu se schimbă. Ca la fotbal în anii 90. Apoi se miră că nici n-a apărut bine un atacant și ea a și sărit la cap. 
O femeie nu trebuie nici sufocată, nici înghețată. 
Poate că ți se pare macho să se tot roage ea de tine, dar, ca să continuăm analogia cu fotbalul, habar nu ai câți sunt pe banca de rezerve! 
Ce e drept, ăștia își cam fac încălzirea la vestiare pentru că nu bagă joc de glezne ci altfel de joc :)
Problema e că femeia neglijată nu e ca o femeie singură. Ea e o femeie jignită. Și vede sexul cu un alt bărbat ca pe o răzbunare. E o femeie confuză și caută în vorbele altui bărbat certitudini. E o femeie nesigură pe puterea ei de atracție… și caută atenția altui bărbat ce caută bolnavul când cere altui medic o a doua opinie. 
Desigur, tu, cu ego-ul cât casa, vei spune că dacă a plecat, nu era ea ACEEA. 
Cu riscul de a face femeile să mă urască, la noi, la bărbați, nu prea există ACEEA, ci ACELEA. La fel cum nici la ele nu există, că altfel de la cine ar cere a doua opinie :)))
Nu poți să spui că destinul e de vină că o floare se usucă neudată. Nici că se îneacă atunci când o “iubești” prea mult. 
Fumătorul crede că decizia lui de a fuma nu are nicio legătură cu un posibil cancer pulmonar. Dacă e să fie, e oricum.
Bețivul crede că ficatul e un fel de mâncare. Ce? Au trăit alții până la 100 de ani și beau zilnic. 
Să găsim scuze ne consumă energia la fel de mult ca atunci când găsim soluții. Diferența e că în primul caz pare că ne va costa mai puțin o cârpeală.
Și atunci? Rece sau cald? Atâta vreme cât te gândești cum ar trebui să pari nu o să reușești niciodată să afli cine ești. Și atunci pe cine vrei să iubească? 
Înainte să o găsești pe EA, trebuie să te găsești PE TINE.
Tu nu ești o atitudine decupată. Ești un om. 
Dar până învățăm asta dăm vina pe alții și  jucăm tot felul de jocuri pentru că SINCERITATEA NI SE PARE PREA RISCANTĂ.


foto: dialwrong
Back to Top