Relațiile bune nu încep în pat. În pat se păstrează
Nimeni nu întoarce capul pe stradă după sufletul unei femei. 

Am scris asta în 2013 sau chiar 2012. Îmi mențin afirmația. O relație 100% liniștită e deja în comă.

Femeia cu care m-am căsătorit trebuie să rămână femeia pe care aș invita-o în oraș. Altfel, mai devreme sau mai târziu, o să invit alta.

Sună prea acid? Depinde ce vrei: realitate sau telenovelă!

Prea mulți oameni scriu despre relații într-o formă vandabilă.

Nu chiar manele, dar ceva să placă “la toată lumea”.

Pe vremea mea se spunea între băieți că nu oricine poate să conducă o mașină sport cu tracțiune spate sau o motocicletă peste 1000cc. Vezi? Așa e și cu relațiile frumoase. Nu oricine și le poate permite.


Mașinile au acum airbag, esp, etc. Pentru relații nu s-a inventat încă abs, nici controlul traiectoriei.


Ieși în decor singur.


E prea direct dacă spun că fără pasiune nu e plajă, e deșert? Tot nisip, tot soare, tot voi doi. Dar în loc să fiți într-un loc unde ați vrea să rămâneți toată viața, ați ajuns în punctul de unde amândoi ați vrea să fugiți.


De plictiseală, de căldura sufocantă și unul de celălalt.

Spuneți-vă tot. Comunicați. Dar nu ca la serviciu! O noapte de sex nebun mi se pare o soluție mult mai sănătoasă decât o lună de psihoterapie!

Femeia trebuie să fie doamnă pe stradă, gospodină la bucătărie și curvă în pat. Iar bărbatul trebuie să o trateze ca atare!
În toate cele trei cazuri :)))


În primele două situații trebuie să știe să ofere, în ultima trebuie să știe să ceară.


Dragostea e singurul motiv pentru care femeia se așează în genunchi cu un ditamai zâmbetul pe față!


Indiferent cât de tare țipă de surpriză când îi faci un cadou de ziua ei, mai bine o face de plăcere în nopțile voastre. Iar ăsta e un cadou pe care vi-l puteți face oricând.

Oamenii care spun că sexul nu e important… nu-l fac cum trebuie ;)Până pe 19 decembrie (inclusiv) poți să comanzi ORICARE dintre titlurile care mai sunt disponibile și să ceri personalizarea exemplarului - dacă alegi plata prin card. 
Pentru cine vrei tu (soție, soț, amant, șef simpatic, șef antipatic, fata din a XII-a B, nu ne băgăm :)) sau... pentru tine! LINK 
http://bit.ly/FărăPrejudecăți
sau click pe poză!


Back to Top