IWYT: De ce barbatii insurati ofera mai mult amantelor ?




Din nou am un regret. Nu pot să vă spun numele autoarei. Nu pot nici să ilustrez cu o fotografie a ei. Nu pot nici să vă spun cărei arte îi dedică mult timp. E cântăreață, dansatoare, sculptoriță, pictoriță? Nu pot să vă spun. Oare o să vă dați seama din text?


Cum adica mai mult ? Mai mult decat sotiei.


Ce poti sa-i oferi unei femei care are tot ce nu si-a dorit si nimic din ce are nevoie ? Pe tine !


Daca de sot nu te poate lua, macar sa-i faci zilele fericite si noptile pustii. Si uneori, o noapte plina o data pe an, cand mai pleaca sotia la parinti.


Daca te-ar da sineritatea afara din casa ai recunoaste ca faci dragoste cu amanta in miezul zilei pentru ca vrei sa o vezi si noaptea cu sotia pentru ca vrei sa n-o vezi.


Dar cum sa te dea sinceritatea afara din casa? Doar tu nu vrei sa pleci. Vrei doar excursii intr-o alta viata. Vrei doar o vacanta in alta femeie. Ce e drept, in vacante oferi mai mult. Iti oferi mai mult. Doar ca din acest gen de “vacante” nu te intorci cu poze.



Barbatul insurat stie ca nu e asa usor sa fie singurul barbat al amantei sale. Nici n-ar trebui sa vrea asta, dar nu se poate abtine. Trebuie sa se lupte cu toti cei pe care nu-i cunoaste si cu care ea il compara !


Sotia … o cupa mare, castigata la un concurs si mai mare. In functie de cat de bine te-ai antrenat, ea poate fi de bronz, de argint sau chiar de aur .


Tinzi sa crezi ca pe ultima ai castigat-o Din pacate e doar suflata cu aur !


Ca orice barbat slab, te complaci situatiei ! Sta bine acolo pe raft, o mai iei din cand in cand s-o stergi de praf, doar doar sa nu cada si ultimele foite suflate.


Cu amanta in schimb , lucrurile nu sunt asa de sigure. Ea stie , ca intr-o zi va renunta la tine, in schimb ce tu te antrenezi s-o pastrezi.


Ii oferi tot ce nu i-ai dat sotiei: conversatii incitante noaptea tarziu, zambete cu subinteles a doua zi si priviri discrete, cadouri de fiecare data cand va vedeti ( in particular), flori, vouchere la sali de fite (bineinteles, cu ore diferite de sosire, ca de … nu se cade sa va vada cineva impreuna, asta daca nu va intalniti intamplator) si tot asa …


Pai cati dintre barbatii casatoriti se antreneaza sa castige un concurs, cu un singur concurent ?


De si-ar da ei seama, ca medalia si cupa castigate cu multi ani urma, se pot aurii doar cu ajutorul lor …



Sotia stie lucrul acesta, si inca asteapta sa fie ca la inceput, sa fie castigate … de asta o sotie desteapta nu cauta in alta parte, in schimb un sot, nu cauta doar acasa.


Am vorbit la Webstock, dar am și ascultat. 
Pe voi v-am ascultat și mi-am dat seama că rubrica I WANT YOUR TEXT e mult mai importantă decât am crezut și că acum mai mult decât oricând multor bloggeri le-ar folosi un "jumpstart". 
Trimite-mi textul tău în mesaj privat și - dacă îmi place - îl public. Cu tot cu link către blogul tău! 
Deși este un soi de concurs fără premii, are mii de cititori (între 10 și 250.000 de oameni per articol). Acesta, de exemplu, a fost citit de 97.778 de ori.  



Foto: Marco Badea.


Back to Top