Ce îl reprezintă cel mai bine pe un bărbat?



Unii spun că este femeia de lângă el. 
E parțial adevărat, e ca o carte de vizită. Dar ce face când merge undeva singur? :) Își pierde valoarea? Nu.
Alții spun că îl reprezintă ce spune. Și asta e parțial adevărat, dar numai în relație cu ce face. 
Eu cred că îl reprezintă cel mai bine ce “duce”. 
Îl reprezintă responsabilitățile de care nu fuge. Oricât ar fi de “grele”.
Îl reprezintă visurile la care nu renunță. Oricâți i-ar spune că nu se poate “pentru că au mai încercat și alții”. Și au mai dat greș și alții. Da, dar poate el o să reușească. 
Orice bărbat om de afaceri duce în geanta lui business mai mult decât hârtii sau laptop. Sunt planuri, speranțe… și nu numai ale lui. Are angajați. Și față de ei are o responsabilitate.
Orice tată ține în portofel mai mult decât o fotografie cu “ăla micu”. Ascunde acolo și mijloacele cu care transformă dorințele în realități. Să nu ne dăm după deget: există bucurii simple în familie, dar aproape toate celalalte costă. 
Și nu în ultimul rând, bărbatul știe că viitorul nu-l aștepți. Îl organizezi. Cine nu știe ce va face mâine n-a făcut mare lucru cu ziua de astăzi. 
Îmi plac femeile care se îmbracă mereu altfel, își iau altă poșetă, de îți vine să le întrebi: “astăzi cine ești?”, dar noi, bărbații, suntem altfel. Nouă moda ne atrage atenția, dar nu ne schimbă valorile. 
Femeile își doresc stabilitate. Noi SUNTEM stabilitate


Nu avem zece portofele. Ne place să știm oricând care e al nostru. Nu avem zece genți, că nu ne mutăm MacBook-ul dintr-una în alta. Nu avem o mie de carnețele în care ne trecem rețete sau ne scriem jurnalul. Avem O agendă. În care prindem doar ce contează. În care prindem doar PE CINE contează. 
Și pentru că așa stau lucrurile niciodată nu o să vezi la un bărbat care face, dar e scump la vorbă, o geantă ieftină, un portofel de puștan sau o agendă care nu inspiră seriozitate. 


Simțeam de multă vreme nevoia unei schimbări. Când ies (destul de des) îmbrăcat la costum, vreau o geantă în care să-mi intre perfect MacBook Air-ul să-mi găsesc în ea ușor stiloul primit de la Alex și Matei, contractele și orice altceva. Geanta unui bărbat nu e ca a unei femei. Noi nu avem acolo jumătate din România, dar găsim tot ce avem într-o secundă. Am spus vreau? De fapt voiam. Nu găseam ceva care să fie din piele bună, ceva cusut cu o grijă până la pedanterie și să fie Made in Romania. Îmi cunoașteți obsesia. 
La un moment dat renunțasem la ideea că trebuie să fie românească, dar acum aproape două luni am intrat într-un magazin pe Dorobanți. Achiziția o vedeți în poze. 
Presimt că o veți mai vedea niște ani. Culmea, deși e a mea și Ramona e încântată. E de la Unika

Vezi mai mult aici http://bit.ly/1bluLsM



Back to Top