Femeile să fie atât de frumoase ca pozele lor de profil și bărbații la fel de deștepți ca vorbele pe care le pun în statusuri :)





Viața socială s-a mutat în ultimul secol din saloane, unde prefăcătoria avea limitele ei, pe internet, unde doar limita bunului simț mai poate să funcționeze.
Și - știm cu toții - bunul simț nu prea e la modă.
Din aproximativ 20 de mesaje primite, cel puțin unul mă roagă să dau report la o pagină personală. În general de la femei. De ce? Pentru că fata care îmi scrie și-a găsit pozele pe pagina unei necunoscute.

Culmea imposturii mi s-a părut însă atunci când o cetățeancă mi-a dat add as friend având ca poză de profil o fotografie a… soției mele!! :)))

Nu. Eu nu dau report-uri. E mai greu de explicat, dar unii dintre voi, care știu cum a dispărut pagina cărții mele pentru o fotografie care reprezenta chiar coperta inițială, sunt sigur că înțelegeți.

Ce e de făcut?

Nimic din ce n-ar trebui să facem și-n viața reală.

Să profităm de această incredibilă șansă pe care părinții noștri nu au avut-o și să alegem oamenii care ni se potrivesc dintr-o bază mult mai mare, nu doar de pe scara blocului, de la facultate sau de la serviciu.

Să practicăm sinceritatea. Sinceritatea e un medicament care se eliberează fără prescripție medicală. Dacă apar manifestări neplăcute, nu întrerupeți tratamentul. Vă scapă de paraziți. 


Și nu în ultimul rând, să nu încercăm să părem mai buni decât suntem, ci chiar să ne străduim să fim.

La prima vedere pare că obrăznicia rentează și că înșelătoria te duce mai repede unde vrei să ajungi.

Mai târziu vei înțelege că acolo unde vrei să ajungi vei ajunge… singur.

Un obraz oricât de gros nu ține de cald.





P.S. Cititorii adevărați nu citesc doar blogul :)
Comandă cărțile, cu autograf, direct din link: 
http://bit.ly/BooksOverLooks

Back to Top