“Căsătoriți” și “fericiți” în aceeași frază. Cum am aflat noi (și mulți alții ca noi) că se poate!Dacă vă așteptați la mângâieri pe cap… vă recomand să închideți articolul chiar acum. 
Realizarea financiară se poate baza pe minciună.
Fericirea însă, are nevoie de sinceritate. 
Așa că trebuie mai întâi să aflăm cum stăm. Și un indiciu senzațional despre realitate este visul. 
Mare parte din ce ne reprimăm ziua, visăm după miezul nopții. Așa că puțini soți își visează soția. Cei mai mulți visează o colegă de seriviciu. Care e și ea soția cuiva… și are un soț care n-o visează. Uneori pentru că o are și e liniștit, alteori pentru că visează la rândul lui o colegă de serviciu. 
Tu ce visezi? 
Nu. Nu trebuie să-mi spui. E suficient că știi tu. 
Mergem mai departe. Dacă visul te duce în alt pat înseamnă că nu te culci în patul care trebuie. 
Dacă visul e unde trebuie, haide să vedem împreună cum se păstrează ce s-a cucerit. 


În primul rând nu se păstrează. Se recucerește. Oamenii se schimbă enorm în 2 ani, de exemplu, așa că singura șansă este ca omul care am devenit eu să se îndrăgostească de femeia care este ea acum! Nimeni n-ar trebui să-și sacrifice prezentul de dragul vremurilor bune de altădată. Dacă în loc să ne căsătorim ca într-un contract cu durată nedeterminată, am face unul pe 5 ani, câți credeți că și-ar mai cere de nevastă… soția? Dar ele? Câte ar mai accepta?
În al doilea rând problemele de cuplu se rezolvă în cuplu. Nu se trece peste. Nu se cheamă arbitrii. Preferă oricând o vacanță, nu o instanță. Nu mergem să ne judecăm, mergem să vedem dacă ne regăsim. 
Femeia nu poate să iubească un bărbat pe care nu-l respectă. 
Bărbatul nu poate să iubească o femeie care nu-i mai oferă nicio surpriză. 
Niciunul dintre ei nu poate să trăiască ani de zile pe ultima pagină a poveștii! Acolo unde scrie Happy End. 
Femeia are nevoie de complimente, bărbatul de libertate. Iar cel mai mare compliment pe care i-l poate face bărbatul este să renunțe la acea parte a libertății, știți cu toții despre ce vorbesc…  

Așa cum cea mai mare libertate pe care i-o poate da femeia este să știe că oricât de mult i-ar plăcea complimentele, le va prefera întotdeauna pe ale lui. 

Danke!
Datorită vouă am fost nominalizat din nou la Premiile Radar de Media pentru Cel mai bun blog. Tot voi m-ați dus până în finală.
Acum începe greul. Votarea în finală reîncepe de la zero!
Ce ziceți? Votăm și câștigăm?
Clickpentru acces direct la pagina de vot!

Back to Top