NIGHT READING! Poți să înșeli “virtual”?


Cât de real e înșelatul virtual? 
Uneori foarte. Pentru că mai mult nu poate, nu că nu ar vrea :))
Problema e de reciprocitate, oare cel care salivează online ce-ar zice dacă și partenerul lui ar face la fel? 
De cel puțin trei ani tot primesc întrebări pe care la început le-am privit ca pe niște curiozități puerile. 
Apoi, acum doi ani, am văzut o statistică făcută în State. 1 din 4 americani își găsise iubită online. De cele mai multe ori în perioada de “căutare” el având deja o iubită. 
Cam de acum un an întrbările au devenit mai insistente, așa că m-am eliberat încet încet de prejudecăți și m-am gândit și la treaba asta. Una despre care psihologia se va exprima, probabil, când nu va mai fi de actualitate. 
Este OK ca iubitul tău să urmărească pe facebook și instagram câteva zeci de femei? Sute? 

E în regulă ca iubita sau soția ta să mai schimbe două trei vorbe “nevinovate” pe whatsapp și să șteargă conversațiile “pentru liniștea ta”?
Aici există un mare risc. De multe ori nu ne eliberăm de prejudecăți și ajungem la libertate, ci doar schimbăm un set de idei preconcepute cu alt set de idei, la fel de rigid. Doar că avem un rând de cătușe… noi!
Putem să dăm în paranoia! Orice contact virtual ascunde o dorință de contact sexual! Sigur că nu e exclus :))) Acum, fiecare ar cam trebui să știe ce are acasă :)))
Dar, da, eu sunt unul dintre cei care cred că există înșelat virtual și - ca de obicei - bărbații o fac mai des și femeile mai bine. 
Bărbatul a fost mereu în inferioritate față de femeie când a venit vorba de “privirile indecente”. Cum ne uităm după una pe stradă, cum suntem prinși! Acum mulți au simțit că e momentul lor! Pozele colegelor din Antalia, nimic indecent, nu? Să te uiți la tipa de la conta în slip tanga :)) Fotografii de vedete, că româncele au impresia că nu poți să te afrimi dacă nu ai două trei poze în curul gol. Și câte și mai câte “bunătăți”. 
Cu toate astea, dacă în realitate știm deja că ne fug ochii și că ele ne prind, din mesajele pe care le primesc deduc că se mai face aceeași prostie și în virtual. Bărbații își verifică facebook-ul și instagram-ul acasă, nu șterg history-ul, lasă aplicații deschise și dau like și comment! Come on! Chiar atât de puțin ne duce capul?  Înainte să discutăm dacă e bine sau rău (că e evident răspunsul) pot să spun că sunt dezamăgit de acești domni? 
Și femeile o fac, dar multe la serviciu, în mașină, la metrou, pe unde mai sunt ele singure, butonează pe telefon de mai mare dragul, dar nu o să găsești comentarii și like-uri de la ele decât la poze cu bebeluși, pisici și lansarea Cărturești!!
Elegaaaaant!

Suntem oameni și nimic din ce e omenesc nu ne e străin așa că știu că așteptați de la mine o soluție. 
În loc de asta o să vă dau o problemă. Eu am o pagină de 120.000 de followers pe facebook și peste 8000 pe instagram. Urmăresc și eu destul de mulți oameni, în general pe cei care mă urmăresc, că așa e frumos. 
Muza are 48.000 de followers pe instagram. 30% BĂRBAȚI :) 
Nu-i așa că v-ați prins unde bat? :))
Continuăm pentru cei care nu s-au prins. 
Primesc zilnic peste o sută de mesaje. Am în acest moment 707 necitite. Era o vreme când două din zece mesaje veneau cu poze de la admiratoare care mă citeau fără să mă înțeleagă. Am tot blocat conturi până au rămas doar cele care căutau textele, nu autorul. 
Și ea primește destule mesaje, inclusiv de la domni care cred că e mult mai tentantă acum “că știe lumea cine e” :))) 
Da, primim și trimitem zilnic mesaje. 
Dar ni le citim fiecare pe ale noastre!
Ce-ar însemna dacă ne-am verifica tot timpul? 
Ce s-ar întâmpla dacă am face analiză pe text? Ce-ai vrut să spui cu asta? De ce te-ai uitat pe profilul ăstuia? Eu nu mă întreb dacă ea ține cartea de bucate din poză "la derută" și pe laptop are profilul unui coleg de job :)) 
Cer încredere. Ofer încredere. 
Lumea se schimbă, dar unele lucruri rămân cum le-a văzut Paler: “O iubire pe care trebuie să o păzești nu reprezintă nimic". 

Comandă acum pachetul de 2 cărți, plătește online (cu cardul) și poți să ceri un mesaj personalizat pentru soț, amant, soacră, oricine vrei tu :)
Link direct: 
https://www.curteaveche.ro/pachet-radu-f-constantinescu.html
Back to Top