NIGHT READING: Ce poate să spună un bărbat ca să-și atingă scopul. ORICE! :))




Subiectul e propus de o fată, se putea altfel?
Dar adevărul e la mijloc. Într-un test au fost puse mai multe femei să dea un telefon sau un sms bărbaților în care să le spună: Te iubesc.
Răspunsul în 70% de cazuri a fost “OK. Spune direct ce vrei”
Așa cum mie îmi vin zeci de cereri care încep cu câte o periuță pe umăr despre cât de bine scriu și cât de mult mă admiră după care urmează cererea reală, la fel ne-am obișnuit să facem un captatio benevolentiae în orice. Inclusiv în eros.
E nevoie să-i spun că o iubesc ca să ajungem în pat? OK! Sunt doar două cuvinte. Contrar opiniilor celor de la Taxi, bărbații ezită să spună Te iubesc doar atunci când chiar s-ar putea să fie… adevărat! :)
Nu ne place să ne relevăm slăbiciunile.
Femeile în schimb, care se așteaptă să primească din acest post recunoașterea universală, vor fi surprinse să afle că 80% din ceea ce fac are un singur scop: Să câștige atenție.
Pentru o femeie, să nu fie capabilă să stârnească interesul, înseamnă să fie marginalizată, frustrată și singură. Așa că doza de falsitate incriminată la bărbat e, cel mai probrabil, mai mică sau egală.
Noi nu avem minciuni fizice. la bărbat este What you see is what you get.
Noi nu avem capacitatea de a pune întrebări capcană și nici nu putem să ducem două sau trei relații în paralel fără să fim prinși.

Femeile au adesea pretendenți conservă pe care îi țin pentru zile negre.


Da. Un bărbat va spune orice ca să-și atingă scopul. Și când vrea doar o apropriere fizică, dar mai ales când vrea mai mult.
Mult mai mult.
Cu cât te dorește mai mult în viața lui, cu atât mai multe gogomănii va fi în stare să spună sau să facă. În unele cazuri și să… îndure.
Va promite mai mult decât poate și va munci mai mult decât duce.
Va încerca să pară mai mult decât este. Un bărbat mai realizat, mai puternic, mai bun. Și în multe cazuri va duce minciuna asta la extrem, pentru că bărbatul chiar încearcă să devină mai realizat, mai puternic și mai bun atunci când iubește.
Și nu mă prind nici picat cu ceară de ce asta ar fi o problemă.
Dragostea e un joc fără reguli și singurul lucru care i se impută cu adevărat bărbatului este eșecul, nu modul cum îl joacă.
Iar când spune că ar face orice, crede-l. Chiar dacă a face orice s-ar putea să însemne că e gată să și… mintă. Până la urmă și miciuna e un compliment. Niciun bărbat nu s-ar obosi să riște să se compromită pentru o femeie care nu înseamnă nimic pentru el




Back to Top