EMOȚIONANT! Mama cu zeci de copii.


Un caz foarte emoționant mi-a ajuns în căsuța cu mesaje. Despre o femeie care s-a îmbolnăvit grav. 
Nu vă uitați în partea cealaltă. Nu vă cer bani. Vă cer doar un pic de atenție. La final orice om de omenie va căuta singur contul. 
Fără un nume sonor, fără să meargă la emisiuni TV unde se produce adesea gunoi în public, această mamă pentru zeci de copii a fost în sala de clasă și a produs DIAMANTE în intimitatea orelor de Dirigenție. 
Elevii și foștii elevi ai doamnei profesoare Alexandra Sfirlogea NU VOR SĂ O LASE SĂ PLECE!
Semn că în anii de liceu acești copii nu au tras chiulul la Responsabilitate.
Din partea mea a un 10 (zece) la omenie! 

Iată mesajul pe care l-am primit de la Ioana, una dintre elevele doamnei diriginte:

Buna Radu! M-am gandit sa profit de popularitatea ta in mediul online si sa incerc, macar sa incerc sa iti captez putin atentia. Este vorba despre o persoana foarte draga mie, o persoana fara de care nu as fi ajuns omul adult si integru care isi face curaj sa iti scrie. Vreau sa iti vorbesc despre fosta mea doamna diriginta din liceu. Pentru fiecare dintre noi dirigintele sunt convinsa ca a fost pionul principal in dezvoltarea noastra ca persoane. Din pacate, Alexandra Sfirlogea, caci asta este numele ei, trece prin momente foarte grele. Anul trecut a fost diagnosticata cu cancer ovarian, s-a operat insa acum a fost diagnosticata cu metastaze osoase. Pe scurt, noi, toti fostii elevi ai Colegiului National Grigore Moisil din sectorul 6, Bucuresti, impreuna cu cadre didactice si chiar persoane cunoscute (Anca Turcasiu a fost colega cu dansa de clasa), incercam imposibilul. Sa strangem minim 40.000 E , in 2 saptamani. Stim ca este timp putin insa diagnosticul s-a lasat asteptat, ingreunand si mai mult situatia. Te rog, macar un share la tine pe pagina, o vorba despre acest caz, ar putea face minuni. mai multe informatii gasesti in linkul atasat. Multumesc mult si spre ca strigatul meu de ajutor sa se faca auzit! 

Intră pe link. Toate datele sunt acolo. Donează și bifează și căsuța de like a paginii. Să știe doamna dirigintă că nu e singură. 


Și... să nu uit! Felicitări, doamnă, că ați știut că faceți din copiii aceștia nu doar adulți, ci OAMENI.




Back to Top