I want your text: Ma citeste, ma scrie, ma are!!!






I WANT YOUR TEXT intră în 2015 cu dreptul. Corina Bezdiga demonstrează că femeia e o carte care rămâne deschisă doar atunci când are și ea ceva de citit. 

......................................................


Nu e deloc simplu sa intelegi o femeie.

Sa crezi ca o poti citi ca pe o carte de duzina, previzibila. E o prostie sa crezi ca dupa primul "capitol" urmeaza unul care are continuitate si legatura cu cel dintai.
Recunosc, am fost o carte malitioasa. Am facut de multe ori un barbat sa creada ca urmatoarea "pagina" va fi cea mai frumoasa din viata lui, ca ii voi scrie viata din cele mai senine metafore si cele mai adanci epitete.

Si saracul barbat indragostit rasfoia cu repezeciune si lacomie urmatoarele "pagini" fara insa a intra in esenta lecturii.
Asta era greseala...lui.
Primul "capitol" il traiam si eu intens si il ajutam sa il inteleaga explicand in detaliu fiecare cuvant care parea pentru el parca rupt din "limba Latina".
Dupa prima parte a acestei “carti", care vazand cu ochii isi pierdea din pagini, il lasam pe Domnul sa se adanceasca in lectura singur.
Cand credea ca urmatorul "capitol" e despre El , eu schimbam pagina, titlul, continutul si finalul.
La un moment dat ma intrebam de ce? 
De ce nu reusesc sa scriu o poveste pana la capat?





Am gasit raspunsul atunci cand am intalnit pe cineva care inca ma citeste noapte si zi. 

Si acum ma intreb de ce...???

Pentru ca si el are o carte scrisa foarte frumos, file in care ma regasesc , ii citesc randurile nopti la rand si nu se mai termina.
Sa te fereasca Dumnezeu de un barbat cu paginile goale! Toti vor sa aduci tu continutul. cartea ta sa aiba adancimi, iar a lor niciun varf.
Sigur, e un compliment ca vor sa te citeasca, dar o plictiseala cand nu ai ce sa citesti si tu.
Back to Top