Un 6pack pe care trebuie să-l aibă orice bărbat. Și nu, nu apare în poză :))



Unii îmi spun că trebuie să mă las de sală. Că e imposibil pentru un scriitor să fie credibil când își lucrează brațele. Eu zic să le dau un motiv în plus să mă comenteze: să știți, tovarăși, că îmi lucrez și fesierii :)))
Acesta e primul element al 6 pack-ului pe care cred că trebuie să-l aibă orice bărbat: Curajul propriilor opinii
Al doilea element esențial e camaraderia. Credeți sau nu, de multe ori cred că ar trebui să ne dăm copiii să facă un sport nu pentru performanță, ci pentru a învăța valoarea camaraderiei. Un paradox al zilelor noastre face ca oameni care lucrează zi de zi în același loc să nu știe nimic unii despre ceilalți deși își spun pe nume, iar într-o sală de sport să-ți sară cineva în ajutor deși nu te-a văzut în viața lui

Al treilea e din ce în ce mai greu de găsit. Integritatea. Ce e drept, pe asta n-o găsești câteodată nici în sport :)) 
Nu știu alții cum sunt, vorba lui Creangă, care n-avea treabă cu sportul deși Nică făcea downhill, dar eu cred că bărbatului îi place competiția sau se teme de ea. În fine, dacă se teme de un pic de competiție nu e în lista mea de prieteni. Bărbatul trebuie să fie competitiv. Avem deja patru. Și, probabil, nicio obiecție.
Ultimele două sunt mai riscante :))) Eu cred că un bărbat trebuie să aibă la fel de multă grijă de corpul lui cum are de… mașină. Dacă ne-am face și noi reviziile la zi, am merge pe la doctor măcar ca la ITP și am avea grijă de corpul nostru înainte să ne lase… articulațiile :) ar fi mult mai bine. 
Și ultimul element al 6pack-ului este unul dintre cele cu care nu mă aștept să fie toată lumea de acord: eu cred că pentru un bărbat nu e suficient să aibă un trup sănătos. Trebuie să fie puternic. Știu, nu mai trăim în peșteri, nu mai împingem bolovanul în loc de ușă, avem servodirecție și touch screen. Dar femeile au frumusețea, noi avem forța. Nu doar forța caracterului, a inteligenței, ci și forța fizică. 

Poate e o viziune mai spartană și mulți nu vor fi de acord cu ea. Dar asta ne aduce înapoi la punctul numărul 1 din 6pack :))
Pentru mine, un bărbat sensibil nu este unul pe care îl suflă vântul. Acela e sensibil la boli :) Îmi permit să fac gluma asta, pentru că am intrat într-o sală de sport având 40kg. La 1,75!! Sportul nu te face insensibil, din contră. Te face mai capabil să aperi ce iubești. 
Așa că eu cred că o să mă găsiți prin săli până la 80 de ani. Dacă apuc. 
Adresa curentă: Sky Wellness :)) http://bit.ly/1uXmUdG

BTW: Nu sunt eu în poză :) dar îl găsiți aici: http://on.fb.me/1uUwH3s
Back to Top