Night reading superficial. Interzis (pe bune) fetelor. 3 greșeli pe care orice bărbat vrea să le facă o dată în viață.



Bine, noi nu știm că sunt greșeli :)
Și nu sunt doar 3, dar astea mi-au venit primele în minte.

Prima. Să aibă o prietenă cu sânii mari. Foarte mari. 
E ca atunci când toată lumea vrea un model de mașină și tu intri în ea. Doar că mașina doar arată bine, se conduce ca dracu'!
Sigur, în mașină intri în văzul lumii, dar dacă prietenii tăi te-ar vedea și în a doua situație și-ar da seama că sânii foarte mari sunt ca un handicap. Femeia aia nu poate nici să doarmă în pozițiile în care ai vrea tu să faceți dragoste!!
Ca să nu mai zic cu câți oameni m-am înjurat și chiar bătut pe stradă.

A doua. Să înceapă o relație cu o roșcată artificială. 
Cele naturale chiar sunt de experimentat și chiar de rămas cu ele o viață. Au un temperament atât de bătăios încât, dacă intră un hoț peste ele și te sună îți vine să zici doar: Să nu-l rănești prea tare. 
Artificialele însă… sunt aproape toate femei deprimate, părăsite de curând, care tocmai au făcut o schimbare de look și vor să-și schimbe și atitudinea. Să fie mai rele. Și îți vor face ție ce merita fostul. Păi, vrei asta??

A treia. Să aibă o aventură cu o femeie măritată și asta chiar la ea acasă. 
Știi stereotipul cu amantul în dulap? E amuzant, e tragic, e telenovelă. 
E o tâmpenie. În zilele noastre NIMENI nu se mai întoarce mai devreme de la serviciu!!! Ca să nu mai zic că și dacă ar vrea, nu l-ar lăsa traficul. Problema cea mai mare este însă alta. O femeie căsătorită are în acel sutien al familiei numit casă un întreg totem de lucruri care îți vor aduce aminte de… soț.
Nu știu alții cum sunt, dar e tare greu să ți se scoale într-un loc cu fotografii cu ei doi, cu lucruri ale lui împrăștiate pe te miri unde. Și dacă mai descoperi și că amândoi aveți colecția din anii 80 a almanahului Anticipația… ești un om mort!

Acum bărbații vor zâmbi, iar femeile se vor întreba de unde știu eu ce-am povestit. Ce să le fac. Eu le-am zis să nu citească :))) 



READ MORE!
http://bit.ly/BooksOverLooks
Back to Top