Bărbații se întreabă cu doar două săptămâni înainte unde vor face Revelionul. Femeile știu cu două luni înainte ÎN CE :))



Uite care e faza, în urmă cu vreo doi ani am luat eu o pagină din carte și am rescris-o pentru blog. Concluzia pe scurt era: Nu e important unde faci Revelionul, ci cu cine :)
Femeile în general au impresia că e nasol să fii singură de Revelion. Prin singură a se înțelege fără bărbat. Dacă s-ar putea închiria bărbați prezentabili de Revelion cum se iau costume de Halloween, așa ar face!
Cum asta nu se întâmplă, în perioada asta lucrurile o iau razna. 
Cluburile sunt incredibil de populare înainte de sărbători! Oameni care n-au mai ieșit în oraș de luni întregi se îmbracă frumos și ies la agățat de parcă am fi la Duminicile celor singuri, pe ProFM, în anii 90  :-)
Femeile poartă scurt în speranța înfiripării unei relații de lungă... durată.
Bărbații își descoperă latura generoasă și oferă ca niște filantropi... de băut.

Cum cluburile au lumina ca bluzul și timpul nu merge în favoarea disperării... te mulțumești cu ce găsești.
Și de cele mai multe ori primești ce meriți: un surogat care te va face să-ți simți și mai bine singurătatea.
De Revelionul ăsta vreau să schimbăm textul.
Haideți să vă spun un secret: Un prieten al meu a pus ochii pe o doamnă chiar de Revelion. Desigur, ea era însoțită. La momentul acela credea că e bine însoțită, mai târziu s-a dovedit contrariul. 
Desigur, prietenul meu nu a făcut nicio mișcare. Că fata avea, pe lângă poșetă, încă un accesoriu. Pe domnul cu pricina. 
Acum, serios, dacă venea cu două trei prietene în loc de ținătorul de trenă, nu pleca, poate mai veselă, cu prietenul în cauză?
Pare un caz izolat.
Hai să generalizăm un pic, fiecare din experiența proprie. Ai făcut măcar o dată un lucru pentru că așa se face? 
Eu știu că da! Nu la Revelion, la o nuntă nu aveam cu cine să merg și simțeam că trebuie. Am sunat o blondă (nu fac mișto, chiar blondă era) și am mers cu ea ca accesoriu. Mă recunosc vinovat. 
Fix ca în cazul de sus, un prieten a pus ochii pe ea, dar nu și mâna. În ciuda asigurărilor mele că ar fi OK! Am stricat lucrurile? Sigur că da.
Haideți să facem altfel de acum. Singurătatea e un lucru mult mai puțin grav decât prefăcătoria!

În loc să vă alegeți un bărbat de umplutură, alegeți-vă o rochie super și ieșiți cu prietenele!
Anul 2015 s-ar putea să înceapă mai bine așa. 
Ramona s-a uitat pe text, s-a uitat în dulap (unde are inclusiv două rochii pe care le-a purtat doar de revelion, câte unul fiecare) apoi a intrat să-și aleagă una de pe net. 
A găsit două variante.

Bine că la bărbați s-a decis mai demult. 
Vă dați seama cât deranj ar fi fost? 
Back to Top