Mai bine fumezi o țigară la cafea, decât să o bei la o discuție cu oameni negativiști.




E mai puțin nociv. Sigur că țigara te omoară. Nu cum scrie pe pachet: Poate să ucidă. Singurul motiv pentru care unii fumători nu mor din cauza fumatului este că îi omoară alceva înainte. 
E concurență și aici. 
De energiile negative ale oamenilor să te ferești mai tare. E câte unul care are tot timpul o dramă de împărtășit. Mulți nici nu vor să le dai o rezolvare. Vor să le dai atenție. 

Pare extrem de penibil. De fapt, este chiar mai penibil decât pare. 
Din nefericire, mulți dintre acești nefericiți în căutare de atenție sunt… gazetari, bloggeri, scribi la site-uri cu mii de pop-up-uri. 
Ei sunt genul pentru care sunt pete și în soare. Sunt OK cu soarele, că acolo chiar sunt pete. Și erupții. Și el ne omoară, dar uite că eu aș prefera să-mi beau cafeaua la soare. 
Nu vrea vremea. 
În momentele acestea de grea răscruce pentru România, când toată lumea stă pe TV să mai vadă o confruntare, câteva mii de oameni au dat cam jumătate din salariul minim pe economie pe un bilet la Sarah Brightman. 
Oamenii aceia de care v-am spus deja vă vor scrie cât de curând niște cronici în care să picure și un pic de venin. 
Nu pentru că a avut concertul vreo problemă, ci pentru că ei au una :))

Dacă ar veni Hristos pentru a doua oară și ar alege stadionul Lia Manoliu ca să anunțe omenirea că toți primim viață veșnică fără tragere la sorți, acești oameni tot ar găsi ceva negativ de comentat: 
Că acum, dacă nimeni nu mai moare, nu o să mai găsim locuri de parcare, că era coadă la jetoanele pentru apă sfințită, că sonorizarea nu era bună și că era normal ca Hristos să aleagă Lia Manoliu și nu O2, că doar n-a mai avut un hit de 2000 de ani!!

O să fie simplu să vă fac dimineața mai bună. O să vă felicit întâi, pe voi, cititorii mei care au fost la concert la Sarah Brightman.  Ce să vă mai spun vouă? 
Pentru cei care nu au fost de data asta, însă, am pus un video mișto. Pentru că Sarah a fost o extraterestră! Nu aud eu toate înaltele pe care poate să le ia femeia asta!
Deși în general o divă întârzie, uite că ne-a așteptat ea pe noi, pentru că mulți au întârziat.  
Playlistul parcă a fost făcut după preferințele mele, a venit de două ori la bis, a știut că e la București și a știut și că a mai fost. Asta în vreme ce niște domni pe lângă mine se mirau. 
Am auzit o fetiță din generația post MTV care spunea după concert: am văzut și vizualuri mai bune. 
Oamenii nu mai pot distinge între video și muzică. 
Îți mai aduci aminte când închideam și lumina ca să ascultăm Kansas - Dust in the wind?
A fost al doilea bis. 
Am închis ochii.
Aș face melodia asta imnul național al României. Sau mai bine al lumii.  
Viața e frumosă și reîncepe în fiecare dimineață pe la ora asta. Ai voie să alegi să nu o începi cu știrile de la TV, nici cu mizeriile din social media care mănâncă banii partidelor, nici măcar cu mine. 
Gândește-te la un muzician care te face să te simți bine. 
Și începe ziua cu el. 
Mie îmi face plăcere să o încep cu voi și cu Sarah. 

Back to Top