Femeia trebuie să fie frumoasă și bărbatul puțin mai frumos decât dracu’?


Știți de câte ori mi s-a întâmplat să stau la masă cu prieteni și să discutăm despre atuurile fizice ale femeilor? 
Câtă sinceritate duceți? De foarte multe ori. La prima întâlnire nimeni nu cere diploma de bac. Toți vor să-ți vadă corpul, niciunul să-ți citească lucrarea de licență.
Am însă o noutate pentru bărbați… nici femeile nu sunt de pe altă planetă, cum scrie prin cărți.
Până la urmă de ce ar vrea o femeie, vorbim de una de caracter, să iasă cu un bărbat complet ieșit din formă. 
Antilopele nu se împerechează cu hipopotamii. 

Lăsăm gluma la o parte. Eu nu cred că un bărbat inteligent nu înțelege atracția unui fizic frumos și - mult mai important - avantajele unui fizic sănătos. 
Am aproape 40 de ani. Foarte puține luni mă mai despart de această bornă. Am făcut sport de performanță și pot spune cu mâna pe inimă că performanța și viața sănătoasă nu prea au legătură. Duci atâtea lucruri la extrem. Au fost satisfacții, dar au fost și tratamente. 
Din fericire sunt oameni care au înțeles că avem nevoie de programe personalizate în funcție de scopurile noastre. Și de posibilitățile noastre. 
Sunt oameni care înțeleg că, dacă un lucru nu-ți place… prea mult timp nu-l poți face. 
Așa a apărut fitness-ul de calitate. 
Iar Sky Wellness l-a ridicat la un nivel fără precedent. Și la propriu (e la etajul 14, iar unele clase se fac pe heliport!) și la figurat. 

În ultimii ani am oscilat între trei faze: am mers la săli de fițe, am mers la săli de golani sau m-am îngrășat. 
De ce? 
Pentru că în sălile de fițe nu găseam seriozitate, iar în cele de golani nu găseam dotările pe care m-am obișnuit să le cer. Dacă ai tot mers cu mașini sport, nu prea mai ai senzații în cele de mic litraj.
Am tot căutat un mix. O sală cu dotări premium, dar fără fițe. Una dotată, dar nu aglomerată. Una unde să-mi placă și aparatele, dar să mă simt confortabil și la spa. 
Știți ce greu e? 
Eram într-o sală de fițe, nu dăm nume că nu e frumos, când am avut ocazia să discut cu patronul și l-am întrebat dacă nu crede că i-ar trebui și două gantere peste 30kg. Știți ce mi-a răspus? Cu excepția ta, nimeni nu le-ar folosi. 
Altfel spus, poți să pleci. 
I se părea mai economic să piardă abonamentul meu și al celor câțiva care puteau mai mult, decât să ducă nivelul un pic mai sus. 

Mai aveam o problemă. O sală unde să merg cu Ramona. 
Are personalitate. O să vă povestesc niște faze cu ea, dar asta lunea viitoare. În fiecare luni vom vorbi despre fitness.
E foarte greu să găsești o sală care să nu fie prea efeminată (să am și eu greutăți mari) și să nu fie nici prea testosteron-junkie, să nu aibă ea pe ce să lucreze. 
Sky-ul are tot ce-i trebuie. 
Astăzi am fost în al doilea test acolo. 
Mâine merg cu Muza. 
Lunea viitoare pun și poze și vă spun Cât trebuie să dureze o “cură de fitness”
Până atunci intrați pe site-ul Sky Wellness aici: http://bit.ly/1uXmUdG
sau pe pagina de facebook aici: http://on.fb.me/1uUwH3s
Nu sunt doar la etajul 14 :)) Sunt pur și simplu la alt nivel :)
Back to Top