Cele șapte păcate ale relațiilor. Cele 7 despre care nu prea se vorbește.




Prea puțină experiență. Câțiva oameni mă vor pune la zid pentru comparația asta, dar e ca la George Buhnici la I like IT. Ar mai conta părerea lui despre un telefon dacă ar fi văzut doar două toată viața? 


Te străduiești prea mult. Da. Se poate. Fiecare trebuie să fie destinația celuilalt. 
Tentațiile. Mulți înțeleg că tentațiile există și în timpul relației. Din păcate mulți cred că trebuie să fie atenți și să țină partenerul într-un soi de program de supraveghere. Ideea nu e să nu aibă loc pentru alte tentații, ci să rămâi tu cea mai mare.

Îți ieși din “mână” la flirtat sau crezi că asta nu mai trebuie să faci după ce ai cucerit-o. E valabil cu vârf și îndesat și pentru femei. Multe vor să creadă că după oficializare ai bărbatul tău așa cum ai locul de parcare. Observă cât de bun era numai când îl găsesc ocupat. 

Mânia. Dacă mulți se abțin la job, că li se pare normal să nu dea cu un coleg de pământ sau nu își permit să contrazică un șef… acasă se descarcă. Ciudat, nu? De ce să lovești în cei pe care îi iubești?

Ideile preconcepute și experiențele pe care le aduci în bagajul tău emoțional. Crezi ceva despre bărbați în general și îl vezi pe al tău prin ochelarii unor păreri care nu sunt ale tale. Mai bine nu-l mai deranjezi. Poate că omul nu vrea să fie nici măcar Brad Pitt al doilea, ci Ionescu întâiul. 



Ai deja o relație senzațională. Cu tine însuți. E normal să te placi, deși eu am cunoscut mulți oameni fantastici care sunt auticritici și autoironici. Dacă te iubești prea mult pe tine nu ai nevoie de o iubită sau un iubit, ci de un admirator. Și nu știu dacă ați observat… dar oamenii care au nevoie de admiratori rar se opresc la unul singur…





Comandă acum ORICE CARTE A MEA. 

Plătește cu cardul. 
Și poți cere MESAJ PERSONALIZAT 
PENTRU CINE VREI TU. 
MAMA, IUBITĂ, SOȚIE, AMANTĂ. 
TATĂ, SOCRU, SOȚ, ȘEF... 
LINK: http://bit.ly/BooksOverLooks
La mulți ani pentru #DouăDe20 ;)

Back to Top