Care e diferența ESENȚIALĂ dintre un bărbat care s-a realizat singur și un băiat de bani gata?

man ... by MoniqueDeCaro

Biatul de bani gata nu e altceva decât o formă aparte de băiatul mamei. Unde mama are bani.
Dacă primul e învățat să ia decizii, al doilea e obișnuit doar să ceară.
Primul invită la nuntă pe cine vrea, al doilea pe cine trebuie. Asta dacă nu cumva îi face altcineva lista.
Să fiu complet sincer, dacă tot vrea să se căsătorească pentru bani, nu înțeleg de ce o femeie ar alege un băiat de bani gata. Mai bine se combină direct cu socrul :))

Bărbații care s-au realizat singuri au luat-o de la zero de mai multe ori. Asta le dă forța. Știu cât e de greu, dar știu că e posibil.
Ceilalți privesc resursele financiare ca pe o zestre genetică: așa cum unii se nasc cu ochi albaștri, alții se nasc cu bani.

De foarte multe ori am întâlnit femei care l-au ales pe cel pentru care un pachet de acasă însemna un transfer bancar. Veneau cu mașina la facultate, afișau un soi de detașare care până la un punct atrage. 
Pentru ei viața era ca o cursă pe playstation. Puteau să dea oricând reset. 
Niciun accident nu era real. Parcă erau într-un simultator de viață. Pentru gameri o să spun că paralela cea mai exactă s-ar putea face între unul care joacă Need for speed cu cheat-uri și unul care se dă la raliu pe bune. 
Cu foarte puține excepții toate acele femei au greșit. 
Pentru că viața nu are nici abs pe frâne, nici servodirecție. 
Cazurile de băieți de bani gata care au devenit bărbați 100% sunt foarte rare. 
Psihologii au reușit să explice de ce toate acele resurse pe care noi le-am fi numit oportunități s-au transformat în fundături, nu în începuturi de drum. E nevoie de o certă nemulțumire pentru schimbare, iar ambiția se forjează în momente de cumpănă. 
Nu. Momentul când nu știi ce variantă de Vertu să-ți cumperi nu e o cumpănă :)))
Cele mai penibile momente sunt atunci când un băiat de bani gata e împins în față de tatăl dornic să-l vadă pe traseu. E ca și când tai firele unei păpuși. Nu stă singură în picioare. 
Despre ce poate să vorbească? 
Cu ce viziune să te fascineze?
Ce experiențe poate el să etaleze?

E fix diferența dintre un maidanez și un câine de rasă. Primul a trebuit să lupte și să ajungă dintr-un pui slab masculul alfa care conduce haita, câinele care stă în casă însă, ca să supraviețuiască, nu a trebuit decât să învețe drumul de la dormitor și până în bucătărie. Unde are bolul cu mâncare.

Foto: MoniqueDeCaro
Back to Top