Revoluţia şi evoluţia.


Românii sunt mai deştepţi decât se crede. Suntem ingenioşi. Atunci când nu ne plângem şi nu aşteptăm cu mâinile în sân, găsim idei care să ne rezolve problemele. Mai mult, atunci când ingeniozitatea nu înseamnă şmecherie şi nimeni nu păcăleşte pe nimeni, o mână de oameni pot să vină cu o idee care să rezolve problemele multora sau – după cum veţi vedea – să le dea posibilitatea să şi le rezolve elegant… singuri.
Eu mă întâlnesc cu tot felul de români, dar pe plângăcioşi îi exclud pentru că viaţa e prea frumoasă ca să stai cu un nor mereu deasupra capului.
De şmecheri nu mai vorbesc, că dacă am dat toţi tunuri şi nimeni n-ar pune osul la treabă, n-am mai avea nici de la cine să furăm :))))
O să vă fac cunoştinţă cu o idee românească din soiul bun. O aplicaţie care deja este un succes cu mai mult de 400.000 de download-uri şi mai mult de 4.000.000 (patru milioane!!) de comenzi procesate.


Ce-ai zice dacă ţi-aş spune că o cursă cu taxi-ul nu trebuie să fie o loterie?
Că poţi să vezi o fotografie a şoferului şi calificativele pe care I le-au dat pasagerii şi POŢI SĂ ÎL ALEGI SAU SĂ ÎL RESPINGI? Star Taxi are un sistem simplu, cu stele, de la una, la cinci. Fiecare pasager este rugat la finalul cursei să dea un rating, lucru pe care aplicaţia Star Taxi te roagă să-l faci după ce te-ai dat jos din maşină, deci ratingul tău nu e influenţat de şofer :)))

Ce-ai zice dacă NU PRIMUL TAXIMETRIST care răspunde la comandă ar fi ales, ci ACELA CARE ESTE CEL MAI APROAPE? Star Taxi face un soi de licitaţie automată unde câştigă nu cel care  dă mai mult, ci acela care dă mai puţine. Minute, desigur.


Şi la final. Una dintre cireşele de pe acest tort: Ce-ai zice dacă ţi-aş spune că aplicaţia Star taxi îţi perimte să trimiţi un mesaj şoferului (de exemplu să-l rogi să-ţi ia ţigări din drum) sau chiar să îl suni? Sunt atâtea cazuri în care maşina nu ajunge unde trebuie şi tu suni la dispecerat la nişte doamne plictisite sau nervoase. Sigur, e de înţeles situaţia lor. Eu aş bate pe cineva să răspund la aceleaşi întrebări zilnic! Dar nici ele, nici noi nu avem nicio vină. Aşa că prefer să vorbesc direct cu şoferul, lucru esenţial în cartierele noi.
Ştiu ce-ai zice dacă ţi-aş spune toate astea. De fapt te-ai hotărât de la prima. M-ai întreba de unde downloadezi aplicaţia. Sau poate nici asta că eu am cititori deştepţi şi eşti deja pe google play :))

Link App Store http://bit.ly/1r6kZOs
Link Android http://bit.ly/1k2Me7D

Apropo. E SINGURA aplicaţie de taxi din România care e disponibilă şi pentru Nokia. No kiar că la asta nu te aşteptai!
Back to Top