I want your text: Suntem generaţia celor care:

The young man and the sea by tiboat8h

Săptămâna asta facem festival I WANT YOUR TEXT! Am tot citit din texte şi am câteva bune. Mai e loc, deci puteţi să-mi mai trimiteţi. 
Mai lăsaţi anonimatul, că e ţara plină de anonimi. Îţi faci repede un blog, îmi trimiţi un text bun şi eu îţi promit că o să ai mai mult trafic decât aproape orice blog românesc. Pentru că sunt un timp fair şi pun link către blogul ORICUI îmi trimite un text care să-mi placă! 
Cititorii mai vechi ştiu ce este concursul meu fără premii: I WANT YOUR TEXT! E o şansă. Una pe care şi mie mi-a dat-o Stelian Ţurlea când mi-a luat editorialele pentru prima pagină a Ziarului de Duminică, suplimentul cultural al Ziarului Financiar. 
Din păcate, acel supliment nu mai există.
Din fericire, unii dintre noi mai au spiritul.
Primul text din noua serie este al lui Alex Creţu
Am făcut să dispară unele puncte ca să citiţi tot articolul la el pe blog. Acum, 21.07.2014 la ora 21:00 are 3027 de afişări pe pagină. All time. E timpul să schimbăm asta :)) 
Are umor tipul. Şi nu doar umor.
...........................................

IWYT: Suntem generaţia celor care:

3. Am face un credit cu buletinul pentru încă o viaţă în Candy Crush.

8. Muncim pe rupte în străinătate, uneori pe bani buni e adevărat, dar în ţară nu lucrăm mai mult de o oră pe zi şi aia cu 3 pauze de ţigară.

9. Am uitat cum e să trimitem o scrisoare sau un buchet de flori. Scrisul nostru e la fel: Times New Roman, iar florile virtale nu au miros. Totul e virtual, până şi unele sărutări. (btw, Alex, eu scriu cu Verdana :)))) )

10. Ne complimentăm de sărbători trimitând întregii agende acelaşi mesaj şi acela probabil copiat.

13. Ne fardăm excesiv sau ne folosim de diverse operanţii estetice, ne injectăm pentru un strat în plus de muşchi, ne împopoţonăm, dar uităm să ne întărim mintea prin studii sau sufletul prin muncă, prin sinceritate.

14. Servim facebook la cafea, cu sau fără ţigară.

15. Împărtăşim suferinte pe perete, cu sute de oameni, unii necunoscuţi, dar cu cine e important nu.

16. Nici nu mai joacăm cărţi, dar să mai şi citim.

18. Nu protestăm decât atunci când ne simţim cool.

(read more) http://bit.ly/Un776q

Foto: tiboat8h
Back to Top