Bărbaţii ascultători nu-s buni nici la radio.


Înainte să vină educaţia să strice tot, despre un copil se spune că, dacă unde-l pui acolo stă, ori e obosit, ori e bolnav.
Înainte să vină reponsabilităţile, să începi să faci ce trebuie, ai o tendinţă naturală să faci ce vrei, ce îţi place, ce te face fericit. Chiar, de când n-ai mai făcut ceva care să te facă fericit/ă, indiferent cât de imoral, ilegal sau cu multe calorii era?
Înainte să ajungi în toamna vârstei, când lucrurile pe care le poţi face sunt mai puţine decât lucrurile pe care le puteai face, încearcă să strângi mai multe amintiri decât regrete că n-ai îndrăznit, că n-ai ştiut şi că n-ai făcut. 
Mereu vor fi oameni care să-ţi spună ce să faci. Spre binele tău. De unde ştiu ei care e binele tău? Cei mai mulţi habar nu au, dar îl grefează pe al lor, ca nişte chirurgi care îţi mai pun încă un rinichi când ţie ţi-ar mai fi trebuit o inimă. 

Mda, tuturor ne-ar fi prins bine încă o inimă, dar să nu ajungem acolo. 
De la bărbat se aşteaptă multe. Şi mulţi chiar încearcă să se ridice la înălţimea aşteptărilor. 
Sunt soţi care trăiesc după dictare, aşa cum merg cu lista la cumpărături. Dar e o diferenţă între a face ce ţi se cere şi a face ce trebuie! Mai multe şanse are un golan misogin să facă fix ce trebuie decât un tată de familie exemplar, dar plat. Exemplat. 
Cei cuminţi sunt alergătorii, golanul se transformă în linie de sosire. Să alerge ea. 

Gândeşte-te fix ca la job: Cât poate să progreseze un yes-man? Limita avansului lui este linia fundului pe care-l pupă :)))))) Mai sus de el nu trece, poate doar să vină mai aproape să nu facă multe drumuri. 
În dragoste, bărbatul trebuie să conducă sau să fie egal. 
Pentru că puterea e un afrodisiac. Femeia va alege bărbatul puternic pentru că în codul ei genetic vede un cuib, nişte pui şi are nevoie de un vultur care să păzească fericirea asta cuibărită, nu de un puişor în plus. 
Exact din aceste motive la bărbat e invers. Noi avem în cod vânătoarea şi nu ne simţim bine în ipostaza de vânat. 
Vrem să protejăm, dar trebuie să mai şi putem să protejăm! Când un bărbat slab dă peste o femeie puternică el simte pericolul şi se duce să vâneze ceva mai din divizia lui. De cele mai multe ori el se alege cu o gâscă. 
Nu e nicio dramă. E doar selecţie naturală. 
Până la urmă, mascul te naşti. Bărbat devii. Sau nu.

Read more : 
http://bit.ly/1FYHQEO
Back to Top