I WANT YOUR TEXT: Recunoşti că te recunoşti?

Here is your pillow, Ashley by Brigitte-Fredensborg
Un text trist la care am râs în hohote.
de la Sabina L. 
L, de la "las' că ştie el"

Mi-ai spus cand dormeam impreuna ca locul ala din pat a fost facut parca special pentru mine. Perna aia moale pe care ma invatasem sa dorm se mula perfect intre obrazul meu si mana ta. Iar patul…ajutorul de nadejde atunci cand te lasai cu toata greutatea pe spatele meu. 
Alarma aia nenorocita care suna mereu la 6 dimineata era singurul nostru dusman. Si o biruiam de fiecare data, reducand-o la tacere pentru macar inca o jumatate de ora, in care nu faceai altceva decat sa stai cu nasul in parul meu. Stiai ca adorm la loc si, ca sa nu ma trezesti, imi sarutai talpile inainte sa pleci. 
Acum e alta femeie acolo. Sper ca si-a adus perna de acasa. Nu putea oricum sa doarma prea bine pe a ta, dat fiind faptul ca am imbibat-o cu parfumul meu inainte sa plec de tot din casa. Iar daca ati facut schimb, nu puteai dormi nici tu. Patul sigur imi e fidel si o mai inghionteste atunci cand te lasi cu toata greutatea pe spatele ei. Si cand suna alarma, sper ca suna a ei la 6 fara 10, urmata indeaproape de a ta. Cu doi dusmani, e mai greu. Banuiesc ca nu ii saruti si ei talpile inainte sa pleci. Doar nu ne pupi picioarele tuturor. Nu o lasa sa iti gateasca! In cratita in care ti-am facut prima ciorba iese mancarea otravita acum.
Daca ma chemi vreodata inapoi vreau sa gasesc o perna noua. Lenjerie noua de pat. Si sa facem schimb de locuri. Talpile mele sunt la fel de fine, iar parul imi miroase la fel de frumos, dar ce te faci cu sufletul?

Sursa foto: Brigitte-Fredensborg
Back to Top