Norocul ți-l faci cu mâna ta!

Am văzut şi români fericiţi. Majoritatea nu lucrează în corporaţii.  
O mie de cărți motivaționale nu fac cât o poveste a unui om de lângă tine. De multe ori suntem invidioși: cum a reușit cutărescu să facă o companie care are acum o cifră de afaceri impresionantă, că parcă ieri conducea o dubă obosită. Da, era o dubă obosită, dar omul din ea era condus de un pic de ambiție și avea în loc de GPS ceva ce se chemă viziune. Te ajută să ajungi aproape oriunde.
Foarte mulți își doresc în secret să înceapă o afacere. Puțini au și curajul să renunțe la un job BUN pentru un posibil MAI BINE care poate să fie sau... să nu fie.
Pe omul despre care vă vorbesc l-am cunoscut printr-o prietenă și mi-a plăcut imediat tipul.
Avea un job din care mulți români ar ieși la pensie. S-a decis să muncească pentru el după... surpriză... o călătorie în Franța.

Împreună cu iubita lui au mers altfel decât majoritatea românilor care eșuează pe Côte d'Azur și – după două zile de Nisa, Monaco și altele au plecat către les alpes provencales. În fiecare zi vizitau câte un nou orășel sau sat Saint Paul Du Vence, Gordon, Castellane, Gorges du Verdon, Saint , Eze.
Mi-a vorbit atât de frumos despre toate încât știu ce fac la vară!
Într-o pensiune din Castellane au văzut prima dată mobila de care s-a îndrăgostit. Era o idee atât de simplă și avea forme atât de atipice încât mintea lui a făcut click!


Un industrial chic foarte mişto, personalizabil până la extrem.
Mobilierul despre care vorbesc era făcut din paleți!
Apoi au fost în altă pensiune. Și acolo mobilierul era tot din paleți.



După care au dat o fugă și până în Barcelona. Ce să vezi! Mobilierul hotelul așezat fix lângă plajă era la fel.
Sigur că iubita lui nu se aștepta la asta, dar  imediat cum s-a întors în România s-a apucat să facă un pat din paleți pentru ei doi. Să fie un pat pentru ei cu totul altfel. Și să mai aibă, pe lângă tot ce are un pat, şi o poveste.
Acum îi place mirosul de lemn și senzația muncii pe care o faci pentru tine. Aşa a început povestea Creative Pallet 


Iubita l-a susținut. Știe ea ce știe, că doar bărbatul ei, în paralel cu jobul, a pus și bazele unei afaceri gândită special pentru părinții lui. Un gest foarte frumos în condițiile în care mulți copii uită că au ajuns unde sunt și datorită părinților. A fost mai mult decât un gest frumos, a fost și profitabil.
Acum  intră pe piața de mobilă din România cu soluții de design îndrăznețe, personalizate și cu 20% mai ieftine decât variantele din pal.
Mobila lui e ECO, foarte rezistentă și altfel. Dar mai ales ia orice formă și dimenisuni vrei tu.
Intrați pe www.mobiladinpaleti.ro! Get ready for industrial chic! 

Back to Top