I WANT YOUR TEXT: Selecția oficială. Compasiune pentru actuala.


Denisa Constantinescu nu e rudă cu mine :)))
Mi-a scris un mesaj de 6 ori și l-a șters de 5. 
E puțin prea tânără și se vede asta când scrie. 
Nu pune diacritice. 
Dar pune suflet.

De la dragoste la ura e un singur pas, dar nici de la ura la compasiune nu e drum lung. Cand o relatie se termina din cauza faptului ca a intervenit o alta femeie, se naste un razboi Unul intre doua femei,care ar putea bate la fundul gol cele doua razboaie mondiale. Intervine ura suprema,gelozia si rautatile (mai ales din partea celei care a preluat postul,de parca faptul ca ai fost intai amanta te face speciala) .   
Cand esti "titulara",stai bine,dar ce te faci in locul celei parasite ? E greu cand ti-l amintesti in bratele tale dar il vezi mereu in bratele ei, o urasti pentru ca ea are aproape persoana pe care ai iubit-o cel mai mult,ti se pare nedrept ca ai fost la mana lui,ca ati fost expuse amandoua ca doua produse pe taraba din care a trebuit sa aleaga,si totusi ai fi vrut sa te aleaga pe tine.
Ti se pare nedrept ,pana cand,intr-o zi,il vezi strangand in brate,pe ascuns ,o alta mandruta. La inceput te bucuri  si razi ca o nebuna scapata de la balamuc, te simti razbunata,nici daca te-ar fi ales pe tine n-ai fi fost atat de fericita, ai fi vrut sa vezi fata ei acra cand va afla ca a fost "tradusa" la fel ca tine. Apoi iti amintesti prin ce ai trecut tu,cat ai suferit,cat ai plans
,cat l-ai rugat pe Dumnezeu sa-l indrepte catre tine,cat l-ai cautat,iti amintesti ca te-ai injosit si ca ai fost avertizata sa n-o faci. O vezi pe ea il locul tau si o compatimesti.Ura se risipeste asa cum s-au risipit vorbele lui,nu mai doare,realizezi ca ceea ce-ai considerat o lupta pierduta a fost defapt un razboi castigat.  

Blogul autoarei aici: http://bit.ly/1kb96Rn
Back to Top