Ești prea bună pentru mine! Ți-am dat papucii spre binele tău.Varianta simplă e așa: toți suntem alergici la bullshit. 
Dacă nu ești Ghandi sau Osho îți vine greu să înghiți chestia asta fără un “hai sictir” printre dinți.
Unii pot să ți-o zică la o masă, peste două pahare, ignorând riscul ca unul dintre ele să le ajugă în față. 

Alții, mai curajoși, se ascund în spatele unui sms.
Chiar dacă întrebarea a venit de la o femeie, ar fi necinstit să punem vorbele astea doar în gura bărbaților. Avem și noi parte de variante ale acestei minciuni de genul: Nu e vina ta, eu nu sunt pregătită pentru o relație și altele chiar mai penibile. 

O să vă surprind un pic. Eu nu cred că e o minciună. Cred că e adevărat.
Ești prea bună pentru el.
Sau, da, ea chiar nu e pregătită.
Iar despărțirea e spre binele tău.
Pentru că în fiecare zi în care tu credeai că vă faceți planuri împreună el se gândea mai mult la planul B. În care nu figurai.
Pentru că întotdeauna e mai bine să pierzi cât încă poți să te mai așezi cu șanse la linia de start.
Pentru că un bărbat nemulțumit de femeia de lângă el poate să-i facă viața un calvar de reproșuri pe care ea nu are cum să le înțeleagă.
Iar noi, bărbații, suntem în situația lui Neruda. Ar trebui să ne bucurăm pentru că e ultima nefericire pe care ne-o mai provoacă. Și ultimul gest pe care îl mai putem face este să ne prefacem că am crezut-o. 
Oricum nu mai contează.
Următoarele gesturi le vom face pentru altcineva. Care să le merite. Până pe 7 martie (inclusiv) poți să comanzi ORICARE dintre cele 3 titluri care mai sunt disponibile și - dacă alegi plata prin card - poți cere personalizarea exemplarului. Pentru cine vrei tu (soție, soț, amant, șef simpatic, șef antipatic, fata din a XII-a B, nu ne băgăm :)) sau... pentru tine! LINK https://goo.gl/7KKjZ7
sau click pe poză!


Back to Top