Vreau un spa pentru suflete. Să le facem mai frumoase. (btw... Știați că Spa e un oraș?)



Toți ne știm defectele.
Bine... unii ne mai și inventăm câteva... Mai ales femeile nu sunt niciodată suficient de slabe și vor să arate ca fotografiile din reviste.
Pentru că ne știm defectele... încercăm să ni le ascundem. Încercăm să ne photoshopăm în viața reală cu fond de ten și tratamente de înfrumusțare.
E câte un salon care promite că ne scoate mai frumoși în fiecare intersecție din București.
N-ar fi drăguț să fie și centre de înfrumusețare a sufletelor?
Cândva credeam că sunt și se numesc biblioteci. Dar apoi am întâlnit atâți oameni inteligenți care sunt de-o răutate deplină... încât mi-am dat seama că n-are nicio legătură. Cred că asta se întâmpla pe la 14 ani...
Nu. Serios...
Mi-ar plăcea un fond de ten care să-mi acopere toate imperfecţiunile de caracter. Sau un botox ideal care să mi le şi repare.
Un centru unde să poți merge pentru o epilare definitivă de dracii pe care-i simţi uneori împungându-te ca firele de păr care cresc mai groase după ce-ai trecut peste ele cu lama.
Să existe o regină a sprâncenelor care să le facă să nu se mai încrunte niciodată şi un gloss de buze care să le destindă într-un zâmbet...
Ai da bani pe așa ceva?

Închid ochii şi văd „stabilimentul” aievea.

La femei sunt deja câteva cliente care vor să-şi coafeze unele idei preconcepute sau să-şi întindă cu placa temerile, pe care apoi să le taie „bob”.
La bărbaţi, însă, suntem doar câţiva. Majoritatea au fost puşi pe fugă de o reclamă din geam: Scăpaţi de burtă şi de complexul de superioritate absolut gratuit, dar nu fără durere...

Atenție, totuși...Baba suferă la frumusețe... 
„peeling-ul” măştii pe care o numeşti faţa ta... s-ar putea să usture un pic...

foto: LinaDomina
Back to Top