Cum poti sa spui ca o femeie nu stie ce vrea... doar pentru ca vrea in fiecare zi altceva? :-)))

Sunt oaia roșie.

Nu neagră. 
Îi tot dau cu dragostea și revoluția.Noi, bărbații, nu suntem chiar atât de diferiți de femei și mulți înțeleg asta. Dar nu ne ajută să o recunoaștem.
Iar imputarea asta... femeile nu știu ce vor... bazată pe faptul că vor mereu altceva... e o tâmpenie. Câte n-ai schimbat la tine, bărbate, în ultimul an?
Dar de ieri până azi?
Dar în viață? 
Tu ai avut colecție de timbre pentru care erai în stare să te bați. Acum nici nu mai știi unde sunt. Nu știi ce vrei?Ai dat toți banii pe jocuri mecanice și acum îți cerți copilul că stă pe playstation. Nu doar că nu știi ce vrei, că doar te-ai sucit... mai ești și ipocrit.

Ai visat să te faci aviator, apoi i-ai promis mamei tale pe patul de moarte că te faci medic... iar acum ești contabil... că ea oricum a murit și facultatea de medicină e grea... Ce spun toate astea despre tine? 

E normal să ne schimbăm, că nu suntem metrouri!
Până și alea au macaz și mai multe magistrale. Când îți vine să vomiți de atâta Dristor 2, te mai duci și până-n Pipera. 


Toți știm ce vrem. 

Vrem experiențe noi, 
vrem cuvintele pe care le-am mai auzit puse altfel, 
vrem fețe care să ne suprindă, 
vrem visuri transformate în realități care sunt rampe de lansare pentru alte visuri. 
Vrem să vrem noi, 
nu să ni se spună dacă avem voie.


Oricum... de cele mai multe ori când cineva îți zice că nu știi ce vrei... problema e că știi ce nu mai vrei. Și el e pe listă.


Acum 10 ani, când s-a tipărit prima dată FILOSOFIA SEXULUI, îmi era teamă de ce ar putea să spună criticii și am scos din carte multe dintre pasajele mai picante.  Cât de multe? Cam 30% din numărul total de pagini au... zburat.  
Curtea Veche Publishing a insistat să reediteze acest bestseller într-o prezentare grafică de excepție. Hard cover.  Mai mult, acum cartea conține TOATE paginile, chiar și pe cele explicite. Până la urmă... e Filosofia sexului :)
O vrei? 
Ia-o direct din link sau cu un click pe banner! 


http://bit.ly/BooksOverLooks
Back to Top