Ce e indecent?Andrei Gheorghe a comis una genială când s-a închis în studio cu Paraziții (scuzați-mi engleza): Este mai indecentă pula... decât furtul?

Nu sunt sigur că forma era chiar asta, dar ideea... asta era.

Poate greșesc eu, dar mie mi se pare mai indecent decât nudismul la Vama Veche... faptul că oameni cu dosare penale votează... legi.

Mi se pare mai puțin indecent să înjuri când ai toate motivele, decât să dai lecții de viață la televizor când succesul tău există pentru că ai nenorocit mii de oameni.

Găsesc în mod particular indecent să dai credite mai scumpe în România, decât o faci oriunde altudeva în Europa când ești o instituție bancară multinațională. Plătim mai mult pentru că avem mai puțin...

Mi se pare clar incedentă o femeie care se vinde unui singur om... așa bine îmbrăcată cum e. Nevasta trofeu asortată la cheile de la mașină.

Chiar e mai indecent să vezi la TV doi oameni făcând dragoste... decât împușcându-se cu sânge rece? În prima situație ce e drept... sângele fierbea.

Pentru mine e indecent că avem vedete care n-au jucat în nimic, doar au fost actrițe în niște scandaluri grotești... n-au cântat pe nicio scenă... doar au făcut o scenă în direct și în reluare...

Și mi-e dor de un clip unde fetele să nu aibă fix atâtea țoale cât să nu te amendeze CNA-ul.

La un moment dat mi se părea indecent când cineva îmi fura o idee.

Acum mi se pare doar penibil.

Nu, acum, serios, n-avea dreptate arogantul de Gheorghe?

Pentru tine ce e indecent?

Realitatea nu e ce vezi pe facebook. E mai ales ce ai grijă să nu se afle. 


Află mai mult despre ce este lumea ascunsă în om din 3 cărți esențiale. Folosește codul Radu20 și vezi ce se întâmplă :))

INTELIGENȚA EROTICĂ, #1 best seller NY Times, Esther Perel https://goo.gl/4a8s8G 
CELE 5 LIMBAJE ALE IUBIRII de Gary Chapman. 
FEMEILE DICTATORILOR, de DIANE DUCRET 
https://goo.gl/EhpV8Rhttps://goo.gl/EhpV8R

Back to Top