Complimente de șantier.


  
Cum a apărut ideea că o femeie în fustă scurtă “și-o cere”?!

Cere pipăială în autobuz, cere fluierături și claxoane chiar și atunci când e de mână cu iubitul,  cere un “ce bună ești” sau chiar atât de popularul “ce te-aș f..e”…

Ce?!

Ăsta nu-i un compliment? !

Oi fi eu camionagiu, dar n-aș ... pe oricine! Tu ai văzut ce postere am eu în cabină? Ca să nu mai zic de afișele pe care și le pun atâția în veceurile din curte... (Am avut “privilegiul” să mă piș în frig, dar în compania unor pagini de revistă glossy cu niște ocazii de neuitat..)

O să ajungem să vedem numai femei în burka pe stradă...

N-aș vrea să arunc cu piatra în clasele de jos pentru că avem și clasa de sus pe care o merităm...  Câți copii de bani gata se dau jos din mașini scumpe cu fix aceleași texte ieftine?

Și... până la urmă...Care este până la urmă diferența între cât de bine arăți azi și ce te-aș f..te?

Păi, în primul rând diferența nu e de educație, ci de... șanse.
Cu primul text nu ajungi decât înpoi în buda de lemn cu fereastră decupată în formă de inimioară...  how sweeeeeet...
Mi-ar plăcea o camapanie în care femei cât mai nasoale să le facă asemenea complimente bărbaților pe stradă. Din nefericire, nu i-ar atinge.

Totuși... ar fi mișto de văzut... ca un dialog la care am asistat la o masă de șmecheri.
O femeie era acolo cu noul iubit fix vis-a-vis de un ex de-al ei: când fostul s-a îmbătat suficient a început să spună cu voce tare despre cum a avut-o  inclusiv pe capota mașinii. La care ea, mimând calmul acela care ne enervează cel mai tare, i-a răspuns: mașina era mișto, dar sexul chiar nu mi-l mai aduc aminte...

Foto:
http://www.tumblr.com/tagged/new%20york%20street%20style



Ai râs? Hai să-i ajutăm și pe alții să poată măcar să zâmbească :)Click pe foto pentru un articol mult mai important decât acesta. 
Dacă te convingem e bine să știi că ORICE SHARE CONTEAZĂ!



Back to Top