Între mine și Muză, rufele murdare se spală în familie. Pe culori.



M-am întrebat de multe ori dacă femeia modernă nu e construită cumva din NU-uri. 
NU vrea să fie ca maică-sa, deși instinctiv își alege un iubit care seamănă cu tatăl. 
NU vrea să fie neglijată la serviciu, chiar dacă asta înseamnă uneori să se neglijeze pe ea în drumul aspru spre Câmpiile Elizee ale Marelui Rai Corporatist. 
NU face copii când spun părinții, deși la un moment dat realizează că nu numai ei zic “35 minus”, ci și natura. Chiar și în secolul roboților biologia bate tehnologia. 
Unele NU-uri sunt bune, dar un NU generalizat NU ne va face fericiți, nici mulțumiți cu noi. 

Uite, de exemplu: Femeia NU are nevoie de bărbat! O idee a “preoteselor singurătății”, cum le numesc eu pe feministele extremiste. Femeia ARE nevoie de bărbat și mai ales, chiar dacă n-ar avea, pun pariu că tot și-ar dori unul!

Să mai vorbim de “NU există ceva ce nu pot face”? Sigur că 99% așa este, dar nu trebuie să dovedești asta practic. 
Știu deja că Muza o să se laude în articolul ei, dar nu cred că o să vă spună că eu i-am zis că una e să-ți cunoști posibilitățile și alta să-ți stabilești prioritățile.

Când am cunoscut-o pe Muză se întâmpla să mă sune că întârzie pentru că n-a terminat de spălat! Bagă 4-5 mașini în funcție de culori și materiale.
Taman pe dos, când ne spălam rufele murdare în cuplu, problemele nu erau la fel sortate!! Supărările de astăzi veneau la grămadă cu cele de acum o săptămână și chiar cu unele “pete rezistente” de la o masă cu prietenii unde am băut cam mult…
Cred că am rezistat împreună pentru că am învățat să punem subiectele de ceartă pe culori. Nu repari o greșeală cu altă greșeală. Ai nevoie de ceva bun care să scoată petele chiar și de pe amintirile mai puțin plăcute. Nu e o soluție să le “decupezi” din trecutul tău. 


Vestea proastă e că nu există o soluție care să spele o relație și să o facă să fie “ca nouă”. Vestea bună e că pentru rufe știu sigur că există. La propriu, din punct de vedere chimic Persil 360 lichid chiar e o soluție :)



Ce-am învățat amândoi? Și în amintiri, dar și la rufe să ai grijă la cele albe. Să rămână imaculate. Când le scoate din mașină (rufele, nu amintirile :) mai vine și cu câte o idee amuzantă. Ultima e bună de slogan:  

În afară de păcate, Persil chiar spală orice :)
Back to Top