Cum se îmblânzește o femeie?




E o replică în Nymphomaniac care te scutură: 
“Dacă îți iei o tigroaică… trebuie să fii în stare să o hrănești”.
Dacă vezi în această frază doar ceva în legătură cu sexul, atunci ești idiot. 
Și idioții n-ar trebui să se înmulțească. 
Avem destui.

Fiecare om are un anumit nivel de așteptări și unul de posibilități. De cele mai multe ori ele nu sunt echilibrate. O femeie care are resurse modeste nu este automat o femeie modestă. La fel cum un bărbat care de-abia are minte să treacă strada zboară cu gândul până la femei iconice, staruri de cinema și vede în orice femeie o posibilă parteneră pentru că el - la nivelul lui de înțelegere - nu prea își dă seama ce-i lipsește. Și dacă nu-i lipsește nimic, e prefect, nu?
Mie îmi plac femeile cu personalitate. 
Cred că multora. 
Dar trebuie să ți le permiți. 

Iar aici nu e vorba nici de sex, nici de bani. E vorba de singura monedă cu care se cumpără caracterul. O femeie cu un caracter puternic cere o singură valută forte de la bărbat: să aibă și el caracter. 
Dacă se joacă, el trebuie să învețe jocul. Dar nu cât să-l câștige. Mai mult, cât să poate veni cu reguli noi. Altfel câștigă în jocul ei. 
Dacă i se opune (și întotdeauna i se opune la un moment dat) bărbatul trebuie să știe că insistența te duce singură până la jumătatea drumului. 
Dacă vrea să conducă în cuplu, el trebuie să fie capabil să-i explice că e ca la mașină. Femeia conduce doar când bărbatul a băut. Pare o viziune extremistă, dar asta e singura ta șansă de a negocia. Să spui la început “nu” :)
Nu trebuie niciodată să crezi că o vei atrage mimând lipsa completă de implicare sau arătând că nu ești deloc gelos. Femeile vor bărbați siguri pe ei, nu siguri pe ele. 

În plus, ai nevoie de timp. O femeie își deschide mai ușor picioarele decât sufletul. și alege cu mai puțină atenție un bărbat-distracție pe carepoate să-l scoată din viața ei în câteva săptămâni, decât unul cu care să construiască o viață. Așa că unii câștigă bătălii, dar pierd războiul. 
Era totul așa frumos! oare de ce a plecat?
Pentru că era frumos doar pentru tine. 

Cei mai mulți bărbați puternici lasă impresia că reușesc, dar nu înțeleg diferența între a îmblânzi o scoprie și a o dresa. Dacă o dresezi îi înfrângi spiritul. O anexezi. E un fel de new hardware found. Și distrugi în ea chiar personalitatea care te-a atras. 
Titlul a fost ales cu grijă. Nu bărbatul îmblânzește femeia. Se îmblânzește ea singură, dacă are pentru cine :)

Foto: drkshp
http://www.darkshape.pl


Produse îmblânzite (fără zahăr) de la Muză!
https://greensugar.ro/secretele-ramonei/




Back to Top