Two siTes for every story. DESPRE OCAZIILE “SPECIALE” (varianta feminina)


....................................................................................

Barbatii neaga importanta zilelor speciale pentru ca sa para mai putin grav cand uita de ele. 
Stii de ce e de fapt grav cand un barbat uita o aniversare? 
Pentru ca simti ca uita de fapt de tine. 
Mi se pare trist ca am ajuns sa vedem o invitatie la nunta in primul rand ca pe o cheltuiala. In loc sa ne bucuram pentru inca doi nebuni care au curajul sa se ia, in loc sa fie inca doi carora li se ia unul de celalalt. 


Unii vor spune ca sunt superficiala. Probabil ca, daca nu-mi pasa de parerea lor, chiar sunt :)) dar pentru mine e adesea foarte placut sa am ocazia sa ma imbrac frumos.
Asa cum barbatii se bucura de fiecare data cand au ocazia sa bea, la fel ne bucuram noi, femeile, de fiecare data cand putem sa ne imbracam altfel decat la job. Ca ne aranjam. Sa fim femei.
Ne bucuram ca nu ne-am ingrasat si ca ne mai incap blugii din faculatate, dar asta nu inseamna ca e visul nostru sa-i purtam tot pe aia pana la pensie. 


Da. Sigur ca e o diferenta cand vine vorba de haine. Ei isi cauta cu ce sa se imbrace prin dulap. Noi cautam prin Mall. E o placere pe care nu le cerem sa o inteleaga. Si - pentru noi astea care muncim pentru bani - e o placere pe care nu le cerem nici sa o sustina. 
Ei isi beau banii lor? 
Noi ne incaltam in banii nostri :)))
Intr-un fel, si noi, si ei, ne bagam picioarele in ei de bani.
Si asa nu ne ducem cu ei dincolo. 
Mai e ceva ce barbatii nu inteleg. Ei se gandesc cati ani mai au de viata. 
Femeia se gandeste cati ani mai are DE TINERETE. 
Chiar crede cineva ca “arati bine pentru varsta ta” e chiar un compliment?
E pe dracu’!
Asa ca vreau sa fiu femeie acum, ca atunci cand o sa fiu bunica nu cred ca o sa ma mai intereseze noile colectii de rochii de seara de la niciun creator. 


Poate ca Radu a inteles ca am vrut sa-l linistesc pe el cand i-am zis ca o sa petrecem dupa Revelion, daca atunci eu am zacut. Nu. Nu l-am linistit pe el. Mi-am promis-o mie. 
Era prea frumoasa rochia aia si nu se asorta cu medicamentele de raceala. 
Mi-am facut damblaua. 
Apropo de ocazii speciale, acum cateva ore Yokko a inceput un nou val de reduceri. Ceva ce nu ma astept ca Radu sa inteleaga, dar, avand in vedere ca voi cheltui mai putin, ma cam astept sa aprecieze. 
Citeste si varianta lui Radu aici.
Back to Top