Friend zone.


:: misery 9 by hakueizm

Friendzone. De ce e mai greu să te îndrăgostești de un bărbat pe care îl cunoști foarte bine. Nu e un avantaj că e deja testat ca prieten? Caută femeia belelele cu lumânarea?

Nu-i așa că e ciudat? Aproape toate femeile din lumea asta spun că e greu să găsești un bărbat ca lumea. Să te susțină, să fie lângă tine când ai nevoie, ca în seara aceea când ai băut un pic mai mult și nu nimereai ușa cu cheia.
Toate se plâng că e greu să găsești unul pe care să contezi și totuși aproape toate au cel puțin unul pe care contează și când au nevoie să-și reinstaleze windows-ul și când s-a spart o țeavă și poți să filmezi scene din Titanic cu faianța aleasă de tine în fundal.
Omul ăsta, săracu’, ce cusur are?
De ce nu se duce inima către bărbații testați și zboară ca piatra din praștie către necunoscut?
Caută femeile belelele cu lumânarea?
Vestea proastă e că răspunsul este DA. Vestea și mai proastă e că marea majoritate a bărbaților care sunt prieteni la bine și la rău ar vrea mai mult, dar se trezesc să vorbească abia atunci când îi întrebi dacă merg cu tine la un shopping de rochii de mireasă. Când te măriți cu altul.

Ce așteaptă acești domni, chiar nu știu. Probabil să-i cunoști mai bine. Partea proastă e că eu, ca bărbat, trebuie să mai păstrez un pic de mister, Mister :)) Iar bărbatul din friendzone e o carte deschisă, citită de două ori, cu toate subtilitățile înțelese.
Avem nevoie de un pic de aventură, mai ales acum când tragedie înseamnă că n-avem semnal la telefon sau a picat whatsApp-ul.
Chiar dacă aventura se poate termina prost, îți dorești imprevizibilul.
Sigur, chiar există prietenii între bărbați și femei în care niciunul nu are nicio intenție de mai mult, dar nu putem să facem din excepție o regulă.
Pe de altă parte... chiar ești sigură că știi totul despre bărbații din friendzone-ul tău? Poate unul dintre ei chiar merită o șansă.
Nu știi niciodată ce zace pe fundul unui lac liniștit dacă nu tulburi puțin apele.



Back to Top