Esti perfect. Pentru mine. (selecția oficială I WANT YOUR TEXT)


Nu pot alege doar 5 lucruri care sa imi placa la tine. 
Imi place totul la tine, de 5 ori mai mult decat la inceput. Nu as schimba nimic, suntem impreuna deja de ani, dar nu vreau sa fii “al meu”. Am grija sa nu te stric... te vreau liber.Asa imi placi. Asa te iubesc. Asa esti perfect. Pentru mine.


In prima toamna mi-ai lasat bomboanele acelea cu ciocolata si fistic pe birou, nu stiai exact ce vrei de la mine, dar simteai atat de mult incat te-ai grabit sa imi spui ca vei face mereu tot ce tine de tine pentru ca eu sa fiu fericita. Entuziasmul tau adolescentin mi s-a parut adorabil. Nu imi place ciocolata, dar promisiunea asta cu fericirea m-a facut sa zambesc. Si a fost cea mai frumoasa declaratie de dragoste. 
Pentru mine.

Am avut amandoi, inca de la inceput, sentimentul acela de “right time, right place, right person”, uneori ne speriam si ni se parea parca prea mult si prea frumos ca sa fie adevarat, cautam pretexte de cearta doar pentru diversitate, pentru alternanta, dupa care savuram la maxim impacarile. Poate parea SF pentru cei care nu mai cred in povesti reale de dragoste, in suflete pereche, in Fat Frumos si Ileana Cosanzeana, dar noi chiar suntem norocosi, tu chiar esti Fat Frumos. 
Pentru mine.

N-ai stare, esti de un dinamism molipsitor, esti pozitiv si plin de viata, de entuziasm, faci mereu planuri, nu iti place la pas, vrei sa alergam prin viata, sa traim cat mai mult, ma iei de mana si ma tragi dupa tine ca pe un copil caruia vrei sa ii arati cat mai multe, sa il uimesti, sa citesti bucuria in ochii lui, pentru ca apoi, asta sa te faca si pe tine fericit. Nu pot tine intotdeauna pasul cu tine, nu am ritmul tau, dar nu ti-as da nicicand drumul la mana. Mana mea in mana ta imi da forta si incredere si siguranta si pofta de viata. Si cand e frig, mi-o strecor pe furis in buzunarul tau cald si primitor. E buzunarul perfect. 
Pentru mine.

Imi plac diminetile cu tine, sunt fericita sa ma trezesc langa tine, sa te privesc cum inca dormi relaxat si sa te trezesc sarutandu-te si spunandu-ti ca ai cele mai senzuale buze. Esti adorabil cand te alinti si ma rogi sa fac eu de data asta cafeaua. Stii doar ca eu o fac mereu… Dar o fac cu drag, pentru ca stiu ca o beau ghemuita in pat langa tine. Si nu exista cafea mai buna decat cea bauta dimineata, in pat, in bratele tale. 
Pentru mine.

Vreau sa mergem la mare, chiar daca e deja toamna. Stii ca eu iubesc toamna. E un anotimp linistit, nu mai are efervescenta verii, e mai palida, dar are savoarea unica a lucrurilor frumoase care sunt pe cale sa se termine, asa, ca un fel de tristete dulce. Si marea e mai trista toamna, dar asta ii da un farmec aparte. Si imi amintesc apusurile noastre pe malul marii, cand stateam imbratisati si ne spuneam atat de multe, fara cuvinte si aruncam banuti de metal in apa, punandu-ne cate o dorinta. Stiu, radeai de mine, ti se parea o copilarie, tu nu credeai in asta. Poate ca nici eu. Dar mie imi place sa ma joc si sa visez frumos si cred ca e binevenit orice pretext menit sa iti aduca un plus de speranta. Si mai cred ca, de fapt, banutii mei si-au facut datoria, mi-au indeplinit de fiecare data dorinta. Da, dorinta, pentru ca erau mereu aceeasi: tu cu mine. 
Pentru noi.

Semnat... mai mult sau mai puțin... R.D.

Back to Top