O relație frumoasă e ca un vin roșu care trebuie lăsat să respire.
O să-mi sară lumea în cap, dar într-o relație oficială se spun prea multe. Sunt lucruri pe care nu vreau să le știu. Pe care nu trebuie să le știu. Larry Hagman spunea că a avut o căsnicie senzațională pentru că n-au mers la aceeași toaletă. 
Când sunteți într-o relație neoficială și te sună simți că flirtează cu tine, când sunteți într-una oficială... te verifică.
"La neoficială", pentru bărbatul care atrage femeile ca un magnet simte iubita că trebuie să lupte cucerindu-l. La "oficială" vrea să lupte îndepărtându-le pe ele. 
Așa îl îndepărtează și pe el. Pare nesigură pe ea. Mai grav, pare nesigură pe EI.


La neoficială se răcește friptura, la oficială e prea adesea rece patul. 
La neoficială orice rezultat pare deschis, la oficială All bets are off. 
La neoficială spui: "Noi nu suntem ca alții" pentru că toți par incapabili să trăiască o dragoste așa de mare ca a voastră. Apoi spui "Ca la noi, la nimeni" pentru că toți par să se descurce mai bine ca voi, să se certe mai pțin decât voi, să fie mai fericiți decât voi.

Când ni se cere să fim împreună la bine și la rău totul sună așa romantic. Ne și vedem în luptă, ca-n filmele artistice. Dar viața e un serial și în multe episoade nu se întâmplă mai nimic. 
Ar trebui să ne întrebe dacă vrem să fim împreună și la… plictiseală. 


Plictiseala e mai corozivă pentru cuplu decât răul. La rău ne strângem. La plictiseală căutăm vinovați. Și nu știu cum se face că de vină e mereu celălalt. 


Acesta este un fragment din NECENZURAT, 
ediția PREMIUM! http://bit.ly/FelefantBack to Top