Q&A: Nu ți se pare că e cam greu să fii bărbat în luna femeii? Apăi, dacă ți-e greu o lună, nu o să reușești nici într-o viață!




Eu am crescut cu Basmele Românilor! 
Eram convins că lupta cu Zmeul era de fapt o metaforă pentru momentul când o ceri pe Cosânzeana de la tată-său cu frumosu’. Și dacă nu merge cu frumosu’… o furi și fugi cu ea în lume. 

Cu o bucată din frumoasa Românie pleacă voinicii și cosânzenele de la aeroport, din magazinele Romanian Art&Craft. Am văzut și vikingi, teutoni, franci sau britanici care luau cu ei un petic de cer prins într-o ie, un picior de plai zugrăvit pe ceramica de cucuteni sau o gură de rai… direct din sticlă! Palincă tare ca din iad sau vin roșu ca sângele. 

Normal că prima dată când am auzit de Romanian Art&Craft m-am și supărat pe ei. De ce doar în aeroporturi? 
Avem și o online. Nu trebuie mergi nicăieri, vin coletele la tine. 
Nu aveți idee de câte ori a comandat Muza cornulețe, căni, diverse produse autentice pentru cadouri CU SENS cum îi place ei să spună. 

Cea mai recentă vizită s-a încheiat cu un mic război. Ce să luăm? 
Eu voiam un nai cu semnătura maestrului Gheorghe Zamfir, dar nu știu să cânt… S-ar putea să-l fac cadou unui prieten muzician. 



La ciocolată Made in Ro cu cremă de lichior de prune însă nu m-am putut abține!



O ploscă așa ca pentru voinici, dacă bei tot… pici!



Lista s-a completat de la sine. Sau ar trebui să spun că s-a împlinit, cum o să mă împlinesc eu după ce mănânc nucile astea umplute. 





Conculzia? Niciodată nu e mai ușor să fii bărbat decât în Luna Martie, Luna Femeii. Și - de când există Romanian Art&Craft… e ușor să nu uiți nici că ești român!

P.S. 
Ce și-a ales Muza?
Click pe poză!







Back to Top