România în top! Din păcate un top al rușinii. Suntem între cele 4 state care NU reciclează nici 20% din cât ar putea! Cine mai e ca noi și cine după noi?



UE a dat publicității un top al țărilor unde reciclarea NU pare să fie nici măcar o prioritate de categoria B sau C. Culmea, nu “bogații” Europei fac risipă, deși poate și-ar permite, dar (cum zicea mama) “nu le permite educația”. 

România apare în acest nedorit top 4 alături de Malta, Grecia și Cipru. Știu, și eu m-am uitat după Bulgaria, dar n-avem ce să facem, vecinii sunt peste pragul de 20%. 

Este un top al inconștienței! Materialele reciclabile ar trebui puse pe aceeași treaptă cu resursele naturale pentru că fix asta sunt! 
O doză de aluminiu Coca-Cola cu designul acela șmecher cu vlogger-ul tău preferat SE POATE REÎNCARNA în altă doză cu designul pentru Ziua Îndrăgostiților! 
Chiar! Nu facem și o zi a îndrăgostiților de natură? 

Am aflat cine e cu noi în top: Malta, Grecia, Cipru.

Cine ar fi… după noi? 

După noi sunt fiica mea, băiatul tău, gemenii vecinului de la etajul 5 și așa mai departe.  
După noi sunt copiii noștri. Și copiii lor. 
Așa că proiectul premiat “După noi” poate să se traducă în “Pentru ei”.



Copiilor noștri vrem să le lăsăm o țară mai curată și mai bogată, iar Coca-Cola HBC România împreună cu Green Point Management și mii de voluntari au reușit să demonstreze că România poate să devină mai curată și mai bogată în același timp ceea ce a adus proiectului un Golden Award for Excellence la Romanian PR Award 2018

Noi avem un altfel de #10yearchallenge. Provocarea noastră este să lăsăm aceste locuri exact așa cum le-am găsit. #DupăNoi #CocaColaHBC
Posted by Dupa Noi on Thursday, 17 January 2019

Fabulos! Dar așa cum a face o femeie fericită e o treabă de 7 zile (și nopți) pe săptămână, la fel și educația verde și reciclarea sunt lucruri pe care nu le putem face doar o dată, pentru poză, să ne vadă lumea cum ne punem un haștag cu “feelingBlessed” :)

Intră și tu în clubul select al Războinicilor Viitorului și luptă pentru un 2019 mai curat cu cele mai simple arme. 

1. Când eram mic făceam din capacul cosului de gunoi scut de cavaler medieval. Culmea, acum că sunt mare cred că acolo e prima armă pe care o avem toți! În loc să le punem claie peste grămadă, COLECTEAZĂ SELECTIV! Hârtie, plastic, sticlă, aluminiu într-o pungă. Separat de gunoiul menajer!

2. Trend-ul mondial este că reciclarea ar trebui să fie doar pasul al doilea. Primul pas ar fi SĂ RISIPIM MAI PUȚIN. Deci nu printa acest articol :)) 

3. Dacă vrei să te implici cu adevărat. URMĂREȘTE ACȚIUNILE “DUPĂ NOI” pe pagina lor de fb și VINO CÂND E NEVOIE DE VOLUNTARI! Te previn că nu e ușor, dar e cea mai plăcută oboseală din lume să știi că ai făcut ceva pentru România de după noi!

Dupa Noi strângem tot Noi este un proiect de educare și încurajare a colectării selective inițiat de Coca-Cola HBC Romania

După noi - facebook - https://www.facebook.com/DupaNoi/

Back to Top