MEN ONLY: Revistele dau aceste 5 semne drept clare că te înșală și nu sunt.





5 tâmpenii!!

1. Stă tot timpul pe telefon! 

Am făcut o mică… cercetare și majoritatea site-urilor și revistelor dau acest semn drept sigur. Oare câți ani or avea redactorii? 100? ACUM TOATE FEMEILE STAU TOT TIMPUL PE TELEFON! 
Iar cele care au un amant stau chiar mai puțin. Să nu dea de bănuit. Că intră și ele pe site-urile astea. 

2. Nu te lasă la laptop-ul ei. 

Dude! N-am văzut bărbat care să-i ceară așa ceva femeii! Rarisim. Cu toate astea, dacă același redactor nonagenar își imaginează că mai sunt urme pe calculator… să-i spună cineva că yahoo messenger e în faliment. Sau cel puțin ar trebui să fie!

3. E fericită și se simte bine cu ea (sursa, mastodontul MAXIM, o revistă cu care mulți am crescut în anii 90, 3 milioane pe fb!!!)

OMFG! Fericirea e un indiciu că are un amant????!!! Astea care au doar soț sunt niște triste? 
Ce lume de rahat! Și ce presă adaptată la mediu. 

4. Își declară independența. 

Asta nu-i sută la sută o tâmpenie. Dacă nu era și brusc e, clar e o influență din afară. DAR! Poate să fie și grupul de prietene. Pe de altă parte tu ți-ai luat o sclavă? 

5. Te acuză că ai o amantă!

Cea mai bună apărare e atacul, dar hai să lăsăm paranoia mai jos. În general, dacă are un amant și îi dă tot ce-i trebuie nu o interesează deloc ce mai faci tu. Știu un caz în care el a înșelat-o (revenge sex) cu o prietenă de familie ca să o facă geloasă. Nici n-a observat, deși el a lăsat zeci de indicii!!


Citește mai mult: 


Back to Top