10 sfaturi indecente pentru cupluri căsătorite. 5 ale mele. 5 ale Muzei.







Radu


1. Nu împărțiți chiar totul! Sunt bărbați care dau raportul acasă mai ceva decât în armată! 

2. Mai mult sex nu înseamnă sex mai bun. 
Sunt mulți care fac dragoste cu program. O plictiseală deghizată

3. Din când în când nu strică să-ți faci partenerul gelos. 

http://bit.ly/BooksOverLooks




4. O viață împreună nu înseamnă fiecare minut împreună. 
Și bărbatul și femeia au nevoie să mai socializeze și fără partner. 


5. Cel mai bun sex nu este cel de după o ceartă. Mai degrabă cel după o victorie personală sau de cuplu. La noi se mai întâmplă și după ce eu spăl toate vasele strânse într-o seară cu prieteni. Greu, dar merită :) Uneori chiar mă bucur că n-am avut loc de o mașină de spălat. Se remarca ea :))




1. Să nu se poarte ca niște oameni căsătoriți. 
Chiar am auzit niște adolescenți reproșându-le altor adolescenți că “se ceartă de parcă ar fi căsătoriți”. Mișto imagine avem, nu? 

2. Și femeia trebuie să-i facă bărbatului complimente. 
Bărbații au un orgoliu mai mare decât orice organ! *2cm de complimente în plus, dar știi cât contează :)))
Bonus! Unele complimente se bagă în gură! 

3. Să nu aveți doar prieteni căsătoriți! Oamenii tind să iasă din ce în ce mai mult cu prietenii care sunt “pe aceeași treaptă a evoluției” :)) 
Când se mărită, multe femei nu mai ies cu prietenele nemăritate nici singure, cu atât mai puțin cu soțul. Iar când fac și un copil… 

4. Să nu-l pedepsești prin lipsa de sex. Ai chef, faci. N-ai chef, nu faci. Dacă ai chef, dar nu “te bagi” pentru că ți se pare că ar trebui să fii supărată, asta înseamnăcumva că te pedepsești și pe tine?  
Eu, spre deosebire de Radu, nu cred în sexul de împăcare, cred doar în sex DUPĂ împăcare. E normal să dormiți separat uneori (chiar și în același pat). Dacă uneori înseamnă 3 luni pasiunea e în comă!  

5. Să nu credeți 100% ideile la modă că “trebuie să trăiești doar în prezent” sau că “e bine să te mulțumești cu ce ai”. 
E doar parțial adevărat. Planurile de viitor mi se par foarte importante și atunci când sunt planuri ÎMPREUNĂ vă vor apropia și mai mult. Chiar și când nu iese totul cum ți-ai dorit. 


La final un sfat decent. Pe blog nu poți "atinge" orice  subiect așa cum trebuie. Mergi mai adânc și citește cărțile! Link direct: 

http://bit.ly/BooksOverLooks





Back to Top