La Mondiale nu ne-am calificat, dar la rasism suntem campioni! Știați că doi dintre cei mai buni români pe care-i cunosc sunt… de culoare? Primul exemplu:...
E nevoie de o anumită culoare ca să fii un bun francez? Parcă se spunea allez les bleus! 
Ca să fii un bun român ce ar trebui să faci contează mai mult decât cum ar trebui să arăți? Ce? E dress code? :))

Pentru mine un român adevărat e Cabral!
Argumente? 

Vorbește mai bine românește decât cei mai mulți parlamentari. 
Mai mult, are pretenția ca și alții să nu faulteze gramatica. 

Este implicat social. 
Sursa directă: chiar eu am făcut împreună cu el, când eram copywriter la ProTV, două campanii enorme: Una ca să sensibilizăm statul în cazul bolnavilor de hemofilie și o a doua prin care am modificat legile în cazul violenței domestice.
Domestic, am împărțit și o revistă :))E unul dintre puținii pe care-i cunosc care nu doar că nu aruncă nimic pe jos în trafic, dar mai face și educație. 
Într-o zi era pe motor când a văzut pe unul aruncând un pahar de plastic pe geamul mașinii. L-a luat el, a accelerat și la primul stop i-a zis - finuț - șoferului: Cred că v-a căzut asta. Rușinat, omul a luat înapoi paharul. Poate a prins și lecția. 

Face mișto de orice, dar nu de muncă. (Ups! Uite o poză cu mine fără barbă!)Ar trebui să vă dau informații sensibile dacă v-aș da și exemple, deci pe asta să o credeți pe cuvânt. 

Sare la greu (are și detentă :)) Fie și doar cu un sftat. Acum e de notorietate că Muza face poze bune, dar când abia se apucase, Cabral a ajutat-o să-și ia primul aparat foto bun. 
Când un grup organizat de bloggeri a pus de o campanie împotriva mea și a lui Otravă, Cabral ne-a zis la o țigară (noi, că el s-a lăsat): Câți sunt? Vreo 20? Relax! Mai vorbim când vor fi 100. Atunci înseamnă că aveți succes. 


Back to Top