Când eram micuță, plaja pe care se organizează Neversea era locul meu de joacă. E normal să am grijă astăzi să rămână curată!
Aici veneam cu mama. 
Simt și acum mirosul de hamsii, de alge, de visuri și castele de nisip.  

Pe atunci mâncam numai gogoși. 
Și acum mai încearcă unii să ni le vândă :)

Ascultam doar marea, pescărușii și Radio Vacanța. 
Muzica trance încă nu se inventase. Armin Van Buuren era clasa a  V-a :)

Mai târziu tot aici chiuleam de la școală. 
Cu fetele. 


Aici am venit cu primul meu iubit. 
Și uite că astăzi am ajuns și cu ultimul meu soț. (Așa sper :)

Nisipul acela e plin de amintiri. 
Și așa trebuie să fie. Nu plin de gunoaie! 
Radu are o vorbă: Că 

pe jos nu sunt gunoaie, 
ci plastic, aluminiu, sticlă, hârtie, 
cam toate reciclabile. 
Gunoaie sunt cei care le-au aruncat pe jos. 

Cum să faci așa ceva într-o zonă unde nu aveai nevoie de mai mult de 12 pași ca să ajungi la un coș de gunoi și ceva mai mult ca să ajungi la unul dintre multele puncte de reciclare??!!

Clean fun Neversea! Dupa Noi & GreenPoint Management
Posted by Radu F. Constantinescu on Sunday, 8 July 2018

Campania După Noi (Strângem tot noi), inițiată de Coca-Cola HBC, în care Green Point Management este partener strategic, vrea să schimbe mentalități. Voi face tot ce pot să îi ajut, pentru că nimeni nu are dreptul să ne murdărească amintirile!
Ne distrăm, dar reciclăm. 
Au adus o ECO-INSULĂ high tech pentru TOATE tipurile de materiale reciclabile prezente la festival, mai multe puncte de colectare PET și un PHOTO-COLLECTOR unde în schimbul unei doze sau al unui PET ți se făcea o poză cu părul în vântul de la 4 ventilatoare, ca la cinema. Sunt de-a dreptul furioasă când vă scriu că totuși mulți aruncau pe jos! Radu e mai pacifist, dar eu i-aș pune să le înghită!! Știu, că nu e politically correct, dar ți se urcă sângele la cap!
Gata! M-am răcorit. 


Uite că a reușit să mă emoționeze și pe mine. Muza e constănțeancă și chiar pe plaja Modern, unde s-a ținut mega-festivalul Neversea, mergea cu mama ei și făcea castele de nisip ☺️ Mulțumim Dupa Noi, #CocacolaHBC & GreenPoint Management pentru lecția de implicare civică! #dupănoi #strângemtotnoi
Posted by Radu F. Constantinescu on Monday, 9 July 2018Ne vedem la Untold. Voi avea la rândul meu grijă să nu murdăresc amintirile altora. Clujul este al doilea oraș de suflet pentru mine!

Implică-te și tu! 
Susține campania DUPĂ NOI și GREEN POINT MANAGEMENT!
Back to Top