3 capcane pe care cei mai mulți amanți nu le înțeleg pentru că multora le e frică sau rușine să vorbească deschis despre ele!






O să-ți strici reputația de tot… mi-a spus Muza. 
Ar fi singurul lucru pe care l-aș face până la capăt în viața asta :))


Fiecare îndrăgostit crede că povestea lui e unică. Chiar dacă mai vede și alți îndrăgostiți care se sărută pe stradă și/sau se bat în apartement, îndrăgostitul este aproape sigur că e iubirea lui e “altfel”. 

Amanții sunt cazuri mult mai greu de tratat. Pentru că dragostea interzisă nu poate să fie arătată. Fiecare pentru el! Îți garantez că astăzi, chiar dacă ai dat mâna doar cu 5 oameni, unul dintre ei înșela și unul era înșelat. Poate chiar același :))) Dar nu se vede! Habar nu ai, mai puțin când amantul ești tu. 
Ca la jocul de Killer. Faci cu ochiul și ea moare. După tine, de preferat :)

Ai înțeles deja prima capcană. 

AROGANȚA

Nu ești singurul care are o viață dublă. De fapt, tu nu ai decât  O VIAȚĂ SEXUALĂ DUBLĂ. Despre restul m-aș abține. Primul lucru la care trebuie să te gândești este că nu ești primul de pe planetă. Și - cel mai probabil - nici primul amant din viața ei. 
O prietenă bună a fost la un pas să se sinucidă când l-a găsit în garsoniera lor de nebunii cu alta. Da, omul mai avea o amantă, dar se pare că nu și-a permis și încă o garsonieră. 
Nici acum nu înțeleg de ce nu era o tragedie faptul că tipul avea o soție, mergea cu ea în oraș, apărea cu ea în toate pozele, dar a fost un dezastru că se mai “pitea” cu încă una. 

SERIOZITATEA

În ciuda opiniilor afirmate de diverși moraliști, adulterul are farmecul lui. Dovadă că s-au scris zeci de piese de teatru, sute de cărți și mii de cântece despre iubiri interzise. Despre cele cuminți și previzibile scrie doar în catalogul Ikea :)) 
Adulterul nu trebuie luat prea în serios. El nu este de cele mai multe ori o anticameră a unei noi fericiri. Nici puntea dintre o relație care moare și una nouă, vie și faină. 
De cele mai multe ori el e doar un joc. În care, dacă te îndrăgostești, pierzi tot. 

SATISFACȚIA LUI… INSATISFACȚIA TA

Mulți amanți și multe amante ajung în pat cu străini absoluți sau cu prieteni de familie când sunt… NF. Starea asta în care nu ți-ai mai tras-o de multă vreme ar trebui considerată la fel de nocivă pentru creier ca alcoolul în exces sau drogurile. Cum era sloganul acela… “nu ești tu când ți-e foame” :)
Știți ce se întâmplă însă după ce tu ai fost o fată bună (la pat) și l-ai satisfăcut în fel și chip? Mintea lui începe să se elibereze de “starea de ebrietate a NF-ului”. 
Femeile sunt și mai tari! Ele fug adesea să încerce cu soțul ceva ce au învățat de la amant în ideea că acesta va “împrospăta relația”. 
Cunosc cazuri în care o femeie respectabilă a avut mai mulți amanți după căsătorie decât iubiți oficiali înainte. Când am întrebat-o de ce mi-a răspuns: “Ești prea tânăr să înțelegi… aș fi făcut orice să mai dau căsniciei o șansă”. 
Și i-a dat. O șansă. Și încă o șansă. Și apoi încă una. 

Păcat că nu luptăm și pentru fericire așa cum luptăm pentru relație!

Familiile sunt în mod tradițional nefericite, false, constrânse ECONOMIC să rămână împreună doar de frica zilei de mâine într-o societate care “apără familia” până distruge de tot... individul.

Iar tu, amantule feroce sau tu, amantă fatală, sunteți adesea doar supape. Vi se fac promisiuni până “iese presiunea”. 
Până la urmă, cine ești tu să protestezi? Un infractor al sufletului. O penală. Devine din ce în ce mai rușinos acest cuvânt… amant… aproape la fel cum ai spune… “scriitor”... 


Back to Top