Vreau să trăiesc, nu să mă plictiSex :)




O cititoare i-a scris lui Radu într-un comentariu că n-ar rezista nicio zi fără mine. Eu cred că n-ar rezista nicio noapte. 
Ce facem noaptea? 
Comunicăm. 
Fără să vorbim. 
Uneori pui un roman întreg de întrebări cu un singur sărut și primești toate răspunsurile cu lux de amănunte cu o singură îmbrățișare. 
Radu își pune ochelarii pe nas și îmi spune pe un ton serios: E normal, primele mii de ani doar corpul a vorbit! Limbajul articulat e o fiță recentă. 
Râd în hohote pentru că are doar ochelarii pe el și e amuzant să porți discuții serioase în pielea goală. 
E o intimitate plăcută, dar nu fără conflicte. Realizez că niciun bărbat dintre cei care mi-au marcat existența nu a fost “pace și prietenie”. Nicio dragoste n-a fost un zen permanent. Și știi de ce? Pentru că așa ceva nu există!
Nici noi nu suntem sfinte! Eu nici nu vreau să par. Când o să mă bucur de mângâieri? La bătrânețe ca în pozele idealizate de pe facebook unde un bătrân și o bătrână merg ținându-se de mână? În poză nu se văd nici artrita, nici greutatea pe care el o simte când respiră după ce a urcat două etaje, nici tristețea ei când se uită la fotografiile din tinerețe când sânii stăteau în aer ca două baloane cu heliu!
Ca să ajungi ca acei doi bătrâni trebuie să ai o tinerețe care să te încălzească. Multe paturi răvășite, multe fantezii trăite intens, orgasme și strigăte. Doar nu credeți că-ți poți găsi iubirea adevărată la 70 de ani?! Poate dacă iubirea are cu 35 mai puțin. 
Femeia vrea să economisească doar bani, dar să iubească fără economie. 
Vrea să fie înțeleasă când nu vorbește, când nici măcar nu e om, când dorința o transformă într-un animal și nu vrea să redevină o persoană respectabilă, ci să se bucure de inconștiența supremă în care te lași pradă de bunăvoie unui bărbat. Nu fugi, nu te împiedici, nu te prefaci că n-ai ce face. 

Câte dorințe nu rămân fără răspuns pentru că ei n-au înțeles că noi am pus întrebarea? 
M-am aplecat să vezi mai bine în decolteu și tu te uitai în telefon. Numerele din agendă vor fi singurele de care o să ai parte! 
Te-am căutat la ore nepotrivite? Pentru că am crezut că ne potrivim. Gândurile mele erau la fel nepotrivite, dar cui să le spun? 

Așa ne mințim toate, că e greu până găsești bărbatul care să vrea o relație, dar greutățile abia de acolo încep și sexul e ca o revoluție care suferă tocmai atunci când iese victorioasă pentru că se transformă într-un regim. Nou, dar tot regim!
Îndrăgostiții erau două gloanțe care călătoreau cu viteza incandescenței, dar s-au înfipt în marmelada căsniciei. Aveai în pat un amant, acum ai o rudă. De gradul întâi mai e doar relația de rudenie. Sexul e de grad inferior.   
Gânduri scandalose ne șoptesc că parcă singurătatea era mai puțin previzibilă!
Sex cu program, parcă vor să le facem plinul pe dos golindu-i sau sex neprogramat care, pentru că s-ar putea întâmpla oricând, nu se mai întâmplă niciodată. Putem să facem și mâine seară, astăzi mai avem 5 episoade din serialul ăla hot. Mâine seară trece și se fac 5 ani pe care nu știi cum i-ai pierdut. S-au terminat și ratele la mobilă și patul arată ca nou. Păstrezi mobila și schimbi bărbatul. 
“Am fost mereu bun cu tine”
“Da, chiar și atunci când ar fi trebuit să fii rău”

Fericirea nu e un program! Nu poți downloada un orgasm! Iar punctul G nu e pe harta GPS-ului tău!

O să vă spun un secret: nici femeile nu-și pot găsi singure punctul G și nici nu cred că există. N-ar fi și penibil să reducem toată arta de a iubi fizic la atingerea unui punct? Facem dragoste sau aprindem lumina pe holul blocului? Știi momentul acela când cauți întrerupătorul pe întuneric. 
Sfântul Graal, Atlantida, piatra filosofală și punctul G. Cum sunt eu fană Harry Potter pot să glumesc că bagheta magică trebuie să știe să facă mai multe vrăji, nu doar expecto patronum!


Acesta este un fragment din noua carte. Comand-o direct din link. 
Niciun text de blog nu se compară cu un capitol întreg! 
Link (sau click pe banner) https://goo.gl/TsQs7y


Back to Top