Femeia pe care o iubesc e "ocupată" într-un mod aparte. N-are soț, dar are doi copii. Pe mine nu mă sperie, dar toți prietenii îmi zic că-s nebun!




Frate, ești singurul zdravăn!
Nu vreau să-ți jignesc prietenii, dar motivele pentru care ei spun că nu e bine să iubești o mamă singură sunt varză. 
Hai să intrăm puțin în mintea lor. Chiar și în locurile în care nici ei n-au fost și de unde aud vocile acelea care le spun “nuuu eeee bineee”. 

Cu o acuratețe de aproape 98% niciunul dintre ei n-a avut vreodată o relație cu o mamă singură. Mai puțin în cazul în care au fost căsătoriți, pentru că mamele tind să fie singure și când sunt măritate. 

Ele alăptează, țin în brațe, schimbă scutece, încearcă 3 soluții pentru colici, dorm din 4 în 4 ore… câte 20 de minute. 
Noi? Noi am fost la Mega Image!
Să cumpărăm scutecele!

Ca atare niciunul n-a fost în locul tău, ca să-ți poată da sfaturi. Ei o fac așa cum vorbesc despre fotbal. Diferența e că niciun antrenor nu-i ascultă pe suporteri când face echipa!!!
Tu, dacă asculți ce zic alții, nu o să dai doar un șut peste poartă. S-ar putea să-ți ratezi viața. 

Mai adânc în mintea lor găsim un set de “avertizări” primitive legate de creșterea unor copii care nu sunt ai tăi. 
News falsh! Niciun copil nu e al tău!! Avem grijă de ei, nu sunt posesiunea noastră!
Vorba Muzei când cineva îi zice “trebuie să faci copii ca să aibă cine să-ți aducă o cană cu apă”. Ramona răspunde “sper să nu-mi fie sete”. 
Eu am alta. Și dacă-mi aduce o cană de apă când agonizez ce o să se întâmple? N-o să mai mor? :))

O femeie care are un copil este mult mai matură decât una care nu a trecut prin această experiență! Nașterea unui copil e o poartă pe care poți să mergi doar într-un sens. Intri și nu mai ieși. Un bărbat care caută o femeie pe care să se poată baza are mult mai multe șanse să o găsească… într-o mamă singură. 

Și mai adânc în mintea lor? 
Condiționarea legată de resurse. Un termen apretat inventat de psihologi pentru clasica teamă că un copil care nu e al tău ți-ar putea moșteni averea. 
O grijă cu atât mai stupidă cu cât noi suntem un popor rupt în cur, o nație de săraci lipiți, foarte atenți însă cui lăsăm… sărăcia noastră. 

Am și eu niște avertizări. Unele reale, că astea sunt prostii. 
Da. Sexul nu o să fie la orice oră, nici în orice loc. Din casă. Din femeie o să-ți spună ea în ce loc vrea și în ce loc nu :))
Responsabilitățile legate de copil sunt ale ei, dar dacă nu iei niciun pic din ele nu ești om. 
Și nu în ultimul rând, femeia aceea a mai avut inima frântă o dată. Și când se uită în ochii copilului, care s-ar putea să semene cu ai tatălui, își aduce aminte chiar dacă nu vrea. Singurul motiv pentru care ți-aș zice să pleci ar fi dacă ai de gând să i-o mai rupi și tu. 
Atunci chiar poți să-ți vezi de drum!

Poate că tu vezi doar o MILFĂ. 
Când în fața ta stă un om. 
Back to Top