Un singur răspuns la două întrebări: Cum poți să supraviețuiești cu un om care te minte tot timpul? (a doua întrebare și răspunsul pe blog)




O mică notă de început: Tot primesc mesaje mai ales de la bărbați cărora “le-am fost recomandat” de o prietenă. Să le rezolv eu o problemă urgentă! 
Unu: Nu le pot rezolva eu pe toate. 
Doi: Nici nu vreau. Răspund rar sau deloc în privat pentru că unii înțeleg doar ce vor din ce spun eu și pe urmă zic: Așa mi-a zis Constantinescu. Răspunsurile sunt la vedere și doar pentru cazurile care cred că ar putea interesa mai mulți oameni. “M-a părăsit prietena!” e genul de problemă care te intersează doar pe tine și pe cei care… așteptau să fie liberă ca să o… cunoască mai bine :)
Întrebarea este DE CE? Voi chiar vreți să știu eu cum să o aduc înapoi când voi nu știți de ce a plecat? 
La fel și “Iubitul meu m-a înșelat, dar spune că nu i-a plăcut”. Și? Poate o să-i placă data viitore :)


Prima întrebare e de la o femeie. V-ați prins, știu. A doua e de la un bărbat și ar suna (modificată, ca să-i apăr intimitatea): Poți/e bine să treci peste infidelitatea iubitei? A fost doar… un 2-nights-stand :)

De ce un singur răspuns? Nu pentru că mi-ar fi lene să dau două, ci pentru că pur și simplu unul singur este! Și e conținut în prima întrebare. 

Vrei să trăiești cu un bărbat sau cu femeia ta. Nu să supraviețuiești. 

Vrei să trăiești! 
Să te bucuri! 
Să-ți faci planuri! 
Să ai o complice în “nelegiuri” erotice. 
Să te îmbeți când o vezi doar de mirosul ei, nu să mai simți un miros străin. Vrei să nu te întrebi dacă pata aceea mică de pe puloverul ei alb este înghețată sau altceva. 
Nu prea e sezonul pentru înghețată :) Sezonul pentru “altceva” e tot timpul!

Bine, Constantinescule, mi-a zis Muza după ce a citit, n-ai scris tu că “Dragostea nu e liniște! Dacă vrei liniște ia Xanax”. 
Ce-i mai place să joace rolul de Avocată a diavolului! 
Eu am zis că Fiecare trebuie să fie drogul celuilalt. 
Sau băutăura, na! Una singură!
Știți bine ce se întâmplă când amesteci două. Te doar capul.  
Neliniște să fie, dar în doi. 
Vorba unei prietene 40 plus, dar foarte hot, care a luat decizia de a rupe o relație după o infidelitate. Când mai mulți au întrebat-o dacă e bine să lase o căsnicie “atât de frumoasă” și care dura de atâta timp ea a răspuns: unele lucruri devin mai bune cu timpul. Altele expiră. Eu vreau un bărbat care să mi-o tragă pe la spate doar la modul propriu. 

The End :)


 Pentru că realitatea nu e ce vezi pe facebook, e mai ales ce ai grijă să nu se afle... vezi chiar TU ce este în lumea ascunsă din sufletul omului :)
Comandă FILOSOFIA SEXULUI & NECENZURAT direct din link!

Back to Top