E bullshit sau chiar există situații în care un bărbat îți dă papucii să te protejeze?Acest text este cel mai recent Blogging democracy winner. Dacă nu știi ce înceamnă asta, întreabă-mă în privat. 


Sigur că e pe bune! 
Cum ai dat tu peste el, Tom Cruzul, siaiei-ul lu’ mama, urmărit de o agentă rea care vrea să i-o tragă. 
E nasol!
Uite, și-a parolat și telefonul, că are niște secrete de stat. 
De stat… a stat ea. 
Acum îi stai tu. 
Îi drum. 
Da’ nu-i bullshit. 
Chiar te protejează plecarea lui. 

Te apără de o relație de conveniență, cum au avut 70% dintre “familiile tradiționale” din România până în anii 90. Că de-asta nu se mai grăbesc românii să-și întemeieze o familie, de mult ce le-a plăcut ce-au văzut acasă. 

Te apără de nopți în care nu poți să dormi că miroase prea tare a alta. 

Te apără de gândul acela nespus când îl săruți și te gândești câte au stat pe fața lui în ultima săptămână. 

Eu chiar îi admir pe bărbații care știu să se ceară afară din teren. 
Bine, că simulează faultul ca să scape de tine e altă treabă, dar totuși e un bullshit care îți arată că a ținut la tine și într-un fel îi pare rău și nu vrea să ieși din viața lui cu un șut în curul pe care l-a iubit cândva, ci să ieși demnă. 
Da’ tu ești mahalagioaică și nu vrei. Vrei pasiune și mărturisiri. Habar n-ai ce-ai putea afla, dar te asigur că nu o să-ți placă. 
Îți mai aduci aminte când erai mică și ai tăi te lăsau să câștigi la jocuri?
El te minte dintr-o fărâmă de dragoste. Stupidă, expirată și inutilă, dar dragoste. Dacă tot zici că-l iubești, prefă-te că-l crezi. 
Eu n-am fost niciodată adeptul discuțiilor finale. Am preferat o partidă de sex. Iar într-un caz acest “sex de adio” s-a repetat vreo șase luni. După care am luat-o și de nevastă. O cheamă Ramona Constantinescu. Am scris și o carte cu ea :)

Lasă vorbitul. Vorbă lungă au toți. Back to Top