Dacă n-ai făcut măcar un lucru pe care nu-l poți povesti nimănui ai trăit o viață îngrijorător de anostă.Când o femeie ți se pare inaccesibilă amintește-ți că toți avem fantezii. Diferența este că unele nu fac nimic să și le îndeplinească, doar mai vorbesc din când în când despre ele. Iar altele nu se dau în lături de la nimic să trăiască exact ce au visat. Dar nu suflă nimănui un cuvânt despre asta. 

Ele își doresc în secret bărbați mai tineri, mai bătrâni sau mai mulți. Aviatori, medici, profesori. Credeai că doar tu ai fantezii cu stewardese și asistente? Uite că ele țintesc mai sus :) Nu vor fata care servește Cola în avion. Vor bărbatul care-l conduce. Nu vor blonda care face injecții, vor grizonatul care le prescrie. 
Pretențioase creaturi. 

Ca să-mi susțin ideea ar trebui să vă povestesc ceva… de nepovestit. Dar din momentul în care spui un secret el își pierde valoarea. 
Devine trivial. 

Cred că și cuplurile evidente trebuie să fie în egală măsură… secrete. Știe toată lumea că suntem împreună. Nu știe nimeni ce facem când suntem numai noi. 
Nimic nu e indecent cât nu există public. 
Nimic nu e interzis dacă tu și cu mine suntem de acord. 

Îți place să o domini? Poate și ei să fie dominată. Unele femei sunt triste în picioare, altele sunt fericite în genunchi…
O respecți până la plictiseală. 
Vrei să știi ce vrea. 
Vrea să știe ce vrei. 
Și niciunul nu face nimic riscant, deși nu e nimic mai riscant decât rutina. 

Mi-a scris o fată că sexul cu fostul ei iubit era ca Magistrala 1 de metrou. Atenție se deschid picioarele. 
Urmează stația Piața Muncii cu peronul pe partea stângă. 
Mereu aceleași poziții, 
în aceeași ordine, 
cu aceeași viteză și durând același timp. 
Urmează Poziția Misionarului cu bărbatul pe peronul din mijloc. 
Ea mă întreba dacă e grav că și-a dorit să trăiască Timpuri Noi. Am verificat. Timpuri noi e într-adevăr pe Magistrala 1. 
Cred că și-ar fi dorit un Titan. 
Că de dă-știa care se Grozăvești e plină lumea. 
Viața ca un tunel. 
2 minute pe stație. 
Atâția pasageri. 
Încearcă să nu fii unul.P.S. Back to Top